Στέφανος Κορκολής: Αυτή η συγγένεια τον συνδέει με τον Μίμη Πλέσσα
Showbiz

Στέφανος Κορκολής: Αυτή η συγγένεια τον συνδέει με τον Μίμη Πλέσσα

Αυτή την περίοδο ο Στέφανος Κορκολής δουλεύει πυρετωδώς ένα νέο project. 

«Ετοιμάζουμε ένα μιούζικαλ, σε κείμενο και ποίηση του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και σε μουσική δική μου, το οποίο θα παρουσιάσουμε τον Φεβρουάριο στο Christmas Theater».

Στέφανος Κορκολής: «Δεν τον ξεπέρασα τον καρκίνο, ακόμα έχω και ακόμα το παλεύω»

Οσο για το καλοκαίρι του; Θα είναι γεμάτο από μουσική, αφού την επομένη της αθηναϊκής συναυλίας στις 4 Ιουλίου, θα βρεθεί στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Πάτρας με τη Φιλαρμονική Γαστουρίου, μια από τις αρχαιότερες ορχήστρες.

korkolis-1.jpg

«Πρόκειται για μια ιδιαίτερη συναυλία, γιατί όλες μου οι μουσικές έχουν ενορχηστρωθεί για μ πάντα πνευστών. Ακολουθεί η συναυλία για τα 50 χρόνια της Δημοκρατίας στο Μπούρτζι, όπου με τη Σοφία Μανουσάκη θα παίξουμε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη στις6 Ιουλίου. Στη συνέχεια έχουμε μια συναυλία μας με τον Γιώργο Θεοφάνους στο Μαρούσι στις 15 Ιουλίου, κάποιες συναυλίες με την Πρωτοψάλτη πιάνο-φωνή και στις 26 Ιουλίου θα βρεθούμε στο Sani Festival για τα 100 χρόνια του Μίμη Πλέσσα. Ο Μίμης Πλέσσας είναι θείος μου, αλλά έχω βαφτίσει και την κόρη του την Ελεάννα.

korkolis.jpg

Επομένως μετά το Ηρώδειο θα γίνει και εκεί μια γιορτή. Δεν παραφορτώνω το πρόγραμμα αυτό το καλοκαίρι επειδή έχω πολλή δουλειά με το μιούζικαλ, αλλά και επειδή έχω τη χαρά να τελειοποιούμε την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της Σοφίας Μανουσάκη με τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο και έχουμε την τεράστια τιμή την παραγωγή να κάνει ο θρυλικός Χάιντν Μπέντολ, ο συνιδρυτής των Abbey Roads Studios στο Λονδίνο, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τους Queen, την Τίνα Τέρνερ και τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ, και έχει πάρει Οσκαρ. Είναι τεράστια τιμή που αυτός ο άνθρωπος ασχολείται με τη δική μου μουσική, τους στίχους του Ευαγγελάτου και τη φωνή της Μανουσάκη», καταλήγει

Πηγή Real

Κορκολής: Το «αγκάθι» για τον θάνατο του πατέρα του,ο φόβος για τον καρκίνο & η εποχή της φρενίτιδας

Στέφανος Κορκολής: «Έχω θυμώσει άπειρες φορές με το πιάνο μου, τσακωνόμαστε άγρια»

Συγκλονίζει ο Στέφανος Κορκολής: «Δίνω μια μάχη συνεχώς με τον καρκίνο, γιατί έρχεται και φεύγει»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved