Showbiz

Μελίνα Ασλανίδου: Με τα αυτοάνοσα είναι περίεργη η κατάσταση, χρειάζεται φως, ενημέρωση και έρευνα

Για το τραγούδι εκείνο που το όταν το ακούει την «αγγίζει» λίγο περισσότερο αλλά και για το αν υπήρξε στιγμή που κλήθηκε να ανέβει στη σκηνή βιώνοντας απώλεια ή κάτι δυσάρεστο, μίλησε η Μελίνα Ασλανίδου.

Υπάρχει κάποιο τραγούδι σας, που όταν το ακούτε, σας αγγίζει λίγο περισσότερο από τα άλλα;

Το «Ζω τη ζωή» είναι ένα τέτοιο τραγούδι γιατί έχει ένα στόχο από πίσω, ο οποίος για μένα είναι πολύ σημαντικός. Είναι ένα πολύ αισιόδοξο τραγούδι, και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν πατώντας like στο βίντεο κλιπ που έχουμε ετοιμάσει πηγαίνουν στην ΠΕΑΝΔ, που είναι ο Σύλλογος για τον διαβήτη Τύπου 1. Είναι ένα αυτοόανοσο που μπορεί να εμφανιστεί και σε ένα βρέφος τριών μηνών από το πουθενά. Και δεν ξέρουμε τι είναι αυτό, πρέπει να γίνουν έρευνες. Έχουμε ήδη μαζέψει ένα αρκετά αξιοσέβαστο ποσό το οποίο έχει διατεθεί για τις έρευνες και συνεχίζουμε.

Μελίνα Ασλανίδου: «Έγινε κάτι πολύ σοβαρό στη ζωή μου και...»

Υπάρχει κάποιος λόγος που ευαισθητοποιηθήκατε γύρω από το συγκεκριμένο θέμα;

Μου έκαναν την πρόταση μέσω του Γαλαξία στο γραφείο μου και ο Γαλαξίας το παρέπεμψε στην Panik. Όλοι λοιπόν συντονιστήκαμε σε αυτόν τον ιερό σκοπό. Μπορεί αύριο μεθαύριο να το εμφανίσει ο οποιοσδήποτε, τον διαβήτη τύπου 1. Πρέπει λοιπόν να ξέρουμε πού βαδίζουμε και τι συμβαίνει με το αυτοόανοσο αυτό. Γενικά με τα αυτοάνοσα είναι περίεργη η κατάσταση, χρειάζεται φως, ενημέρωση και έρευνα.

Υπήρξε στιγμή στη ζωή σας που κληθήκατε να ανεβείτε στη σκηνή, ενώ βιώνατε μια απώλεια, ή ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας;

Πολλές φορές. Εντάξει το 40ήμερο θα το πάρεις, δεν πήγα κατευθείαν να τραγουδήσω. Θα σου πω όμως κάτι, η μουσική είναι αληθινά θαυματουργή και η σκηνή είναι ένας ιερός χώρος. Δεν είναι παίξε γέλασε, εκεί υπηρετείς την τέχνη σου και η τέχνη σου μόνο δώρα έχει να σου δώσει. Και αυτό γιατί επικοινωνείς με κάτι πολύ ανώτερο, επικοινωνείς με τον κόσμο. Αυτό είναι μια ανταλλαγή ενέργειας πολύ υψηλής θερμοκρασίας, οπότε η μουσική είναι θεραπευτική. Μέσα από αυτήν θεραπεύεσαι.

Πηγή Λοιπόν

Μελίνα Ασλανίδου: Η απίθανη φωτό που έλαβε από τη μαμά της και η αντίδραση: «Της είπα μπράβο μαμά!»

Μελίνα Ασλανίδου: «Όταν πέφτεις θύμα εκμετάλλευσης, είναι βάναυσο – Πλέον υπάρχουν όρια»

Μελίνα Ασλανίδου:«Η Χαρούλα Αλεξίου με επηρέασε. Είναι μια γυναίκα άκρως καλλιτεχνική & δημιουργική»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved