Στράτος Τζώρτζογλου: Περάσαμε κρίση στη σχέση μας, είναι μέσα στη λογική του έρωτα
Showbiz

Στράτος Τζώρτζογλου: Περάσαμε κρίση στη σχέση μας, είναι μέσα στη λογική του έρωτα

Για τη σοβαρή κρίση που πέρασε ο γάμος του με τη Σοφία Μαριόλα αλλά και για τη σχέση με τον 27χρονο γιο του, μίλησε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Είναι αλήθεια ότι πέρασες σοβαρή κρίση στον γάμο σου με την Σοφία;

Εννοείται ότι περάσαμε κρίση στη σχέση μας, είναι μέσα στη λογική του έρωτα. Οι εραστές για να πάρουν φωτιά, πρέπει να περάσουν ένα διάστημα απομάκρυνσης, για να ζητήσουν να ξαναβρεθούνε. Είναι στη φύση του έρωτα. Με τη Σοφία δεν έχουμε μόνο έρωτα όμως, υπάρχει αγάπη γι’ αυτό δεν χωρίσαμε. Η ψυχή της καταλάβαινε ότι έχει πρόβλημα η δική μου ψυχή. Προσπαθούσε να με παρακινήσει να κάνω πράγματα κι εγώ δεν ήθελα ούτε να αλλάξω ρούχα. Της χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη για τα δύο χρόνια που μου στάθηκε.

Συγκλονίζει ο Στράτος Τζώρτζογλου: Δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι για δύο χρόνια

s-tzwrtzoglou-s-mariola-stin-teliki-eutheia-gia-to-gamo_3.w_hr.jpg

Ο γιος σου είναι 27 χρονών, τι συμβουλές του δίνεις;

Την περίοδο της κατάθλιψης αυτός μου έδινε συμβουλές. Μου έλεγε ό,τι νιώθω να τα γράφω, για να τα συνειδητοποιώ. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε μια φάση ισότιμη με τον γιο μου. Πάντα με σέβεται ως πατέρα του, αλλά έχουμε μια ιερή συμμαχία μεταξύ μας. Είμαστε δύο άντρες που πολεμήσαμε στο ίδιο μέτωπο όταν ήμουν στην Αμερική από το 2014 έως το 2018. Αυτό θα μας ενώνει για πάντα. Ο Αλκιβιάδης είδε σε πολύ μικρή ηλικία τι σημαίνει να ζεις σε μια αχανή χώρα και να πολεμάς για τα προς το ζην! Ξεκινήσαμε μαζί από την αρχή με τις δυνάμεις μας και μόνο. Ήμουν ένας άγνωστος ηθοποιός που ήξερε μόνο να παίζει στο θέατρο. Στην αρχή δεν είχαμε κανέναν, ούτε έναν φίλο, δεν είχαμε χρήματα σε μια πανάκριβη χώρα, μέχρι που σταθήκαμε στα πόδια μας και οι δύο. Πραγματικά μεγαλώσαμε μαζί.

Πηγή Λοιπόν

Σοφία Μαριόλα: Μοναδικά στιγμιότυπα από τις διακοπές στα Μάταλα με τον Στράτο Τζώρτζογλου

Μαρία Γεωργιάδου: «Είχα απειλούμενη εγκυμοσύνη»-Πώς είναι οι σχέσεις της σήμερα με τον Τζώρτζογλου

Η Μαριόλα παραδέχεται: «Ήταν μία δύσκολη περίοδος. Δοκιμάστηκε η σχέση μας με τον Τζώρτζογλου και…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved