Στράτος Τζώρτζογλου: Οι προτάσεις από Αλίκη και Καρέζη: «Αρνήθηκα γιατί…»
Showbiz

Στράτος Τζώρτζογλου: Οι προτάσεις από Αλίκη και Καρέζη: «Αρνήθηκα γιατί…»

Για τις προτάσεις συνεργασίας που είχε δεχτεί τόσο από την Αλίκη Βουγιουκλάκη όσο και από τη Τζένη Καρέζη αλλά τις αρνήθηκε μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Σου λείπει η εποχή που ήσουν κάθε εβδομάδα πρώτο θέμα στα εξώφυλλα των περιοδικών, απασχολώντας με την προσωπική σου ζωή;

Φυσικά και προτιμώ την εποχή που ζούμε τώρα, καθώς είναι πιο ουσιαστικά τα πράγματα. Δεν μ’ ενδιέφερε ποτέ να απασχολώ το κοινό με την προσωπική μου ζωή. Εγώ αυτό που πάντα ήθελα, ήταν να απασχολώ με τη δουλειά μου και μόνο.

Συγκλονίζει ο Στράτος Τζώρτζογλου: Δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι για δύο χρόνια

startos-tzortzoglou.jpg

Είναι αλήθεια ότι είχες αρνηθεί δύο φορές επαγγελματική πρόταση που σου είχε κάνει η Αλίκη Βουγιουκλάκη;

Μόλις είχα τελειώσει το πρώτο έτος στη δραματική σχολή και τότε ο Παντελής Βούλγαρης με είχε επιλέξει για τον ρόλο στην ταινία «Η φανέλα με το νούμερο 9». Εκείνη την εποχή λοιπόν, μου κάνει πρόταση και η Αλίκη αλλά και η Τζένη Καρέζη. Η Βουγιουκλάκη με ήθελε για τον χειμώνα στην παράσταση «Λίγο πιο νωρίς, λίγο πιο αργά» για τον ρόλο που έκανε ο Σπυρόπουλος. Εγώ ήμουν στο Θέατρο Τέχνης κι έπαιζα στην παράσταση «Ο ήχος του όπλου», οπότε της αρνήθηκα και συνέχισα στην παράσταση που ήδη έπαιζα.

Δεν σου κράτησε μούτρα η Αλίκη μετά την άρνηση σου;

Όχι, όχι! Μετά από έναν χρόνο έκανε ένα πάρτι η Νόνικα Γαληνέα όπου με βλέπει εκεί η Αλίκη και μου ζήτησε να κάνουμε κοινή συνέντευξη μαζί με τον Σπυρόπουλο σε μια ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσίαζε τότε. Πάλι της αρνήθηκα γιατί τότε δεν έδινα συνεντεύξεις γιατί ακολουθούσα τη γραμμή του Θεάτρου Τέχνης! Και η Τζένη Καρέζη με ήθελε για την Επίδαυρο να παίξω δίπλα της τον Ορέστη. Αρνήθηκα ξανά γιατί ήμουν μαθητής του Θεάτρου Τέχνης.

1675186190515-497118082-tzortzoglou-1.jpg

Έχεις κάτι άλλο επαγγελματικό που θα ήθελες να ανακοινώσεις;

Ετοιμάζω μια θεατρική δουλειά τον χειμώνα που λέγεται «Οι κακοί του Σαίξπηρ». Είναι ένας μονόλογος που θα ενσαρκώσω όλους τους κακούς ρόλους του Σαίξπηρ. Επίσης συζητάμε να κάνουμε ένα σίριαλ με τη Βάνα Μπάρμπα, θα δούμε δεν είναι ακόμη κάτι ανακοινώσιμο.

Πηγή Λοιπόν

Σοφία Μαριόλα: Μοναδικά στιγμιότυπα από τις διακοπές στα Μάταλα με τον Στράτο Τζώρτζογλου

Μαρία Γεωργιάδου: «Είχα απειλούμενη εγκυμοσύνη»-Πώς είναι οι σχέσεις της σήμερα με τον Τζώρτζογλου

Η Μαριόλα παραδέχεται: «Ήταν μία δύσκολη περίοδος. Δοκιμάστηκε η σχέση μας με τον Τζώρτζογλου και…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved