Αθηνά Μαξίμου: H συνεργασία με τον Χειλάκη, η καθημερινή τριβή και ο θαυμασμός
Showbiz

Αθηνά Μαξίμου: H συνεργασία με τον Χειλάκη, η καθημερινή τριβή και ο θαυμασμός

Για μια ακόμη φορά η Αθηνά Μαξίμου συνεργάζεται με τον σύζυγό της Αιμίλιο Χειλάκη.

Η αλήθεια είναι πως από την πρώτη φορά που βρεθήκαμε σκηνικά με τον Αιμίλιο, το 2005, τα επόμενα 5-6 χρόνια δεν συνεργαζόμασταν ή δεν φτιάχναμε τις συνθήκες ώστε να συνεργαστούμε. Έκτοτε, σταθεροί συνεργάτες, όχι μόνο ο Αιμίλιος κι εγώ, αλλά και ο Μανώλης Δούνιας. Σε αυτή την οικογένεια συνεργατών που έχουμε σχηματίσει βιώσαμε δυστυχώς την απώλεια του Γιώργου Μπλάνα, ωσιόσο έχουμε και τον Νίκο Βλασόπουλο, που μας κάνει τους φωτισμούς εδώ και περίπου 15 χρόνια. Δεν είναι μόνο ο Αιμίλιος κι εγώ που αποφασίζουμε να συνεργαστούμε, είμαστε μια ομάδα που αποτελούμε πια οικογένεια και θεωρούμε ότι μπορεί να στηρίξει και να ακούσει ο ένας τον άλλο, να έχει εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο. Κι ας μη συμφωνούμε κάποιες φορές. Υπάρχει κάτι βαθύτερο που μας ενώνει και ορίζει τη δουλειά μας. Κάτι που δεν περιορίζεται στο πλαίσιο ενός ζευγαριού που συνεργάζεται.

Αθηνά Μαξίμου: «Ο σύζυγός μου Αιμίλιος Χειλάκης είναι το βασικό συστατικό της χαράς μου»

1696352007616-710275516-maximou-xeilakis-(1).webp

Είστε, ωστόσο, ένα ζευγάρι που είστε μαζί και στη δουλειά...

Φυσικά! Είναι ο σύντροφός μου! Μοιραζόμαστε όλα τα θέματά μας, προσωπικά και πρακτικά. Πλέον δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω. Απλά μετά τη δουλειά δεν χωρίζουν οι δρόμοι μας. Επιστρέφουμε σε ένα σπίτι, που έχει κι αυτό τις ανάγκες του, στους γονείς μας που χρειάζονται φροντίδα γιατί μεγάλωσαν, στα της πραγματικότητας γενικά. Κι αν συμβεί κάτι στην πρόβα, μπορεί να το συζητήσουμε επιστρέφοντας στο σπίτι, ή και όχι, μπορεί να το δούμε την επόμενη μέρα. Τα πράγματα είναι ομαλά, ρέουν. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν προβλήματα, αλλά όχι κάτι που να μας κάνει να εκπλήξουμε δυσάρεστα ο ένας τον άλλο. Μόνο θετικά συνεχίζουμε να εκπλήσσουμε ο ένας τον άλλο.

1696352008138-789509458-maximou-xeilakis-(2).jpg

Πολλά ζευγάρια του χώρου, συμπεριλαμβάνοντας και εσάς, μιλούν για αλληλοθαυμασμό σε ό,τι αφορά την τέχνη σας. Η διαπροσωπική σχέση, η καθημερινή τριβή μπορεί να αφήσει ανέπαφο αυτόν τον θαυμασμό; Δεν φέρνει κάποια απομυθοποίηση;

Σίγουρα μπορεί να επέλθει η απομυθοποίηση έως έναν βαθμό. Αλλά αν υπάρχουν ισχυρά συστατικά σε μια σχέση, δεν πέφτει κάποιος στα μάτια σου. Αν μιλάς για απομυθοποίηση σε σημείο που να μη λειτουργεί ή να παύσει η σχέση, αυτό σημαίνει πως κάπου αλλού υπάρχει πρόβλημα, στην ίδια τη σχέση.

Πηγή Hello

Αθηνά Μαξίμου: Λύγισε στην Ελένη: «Τίποτα δεν είναι αυτονόητο»

Αιμίλιος Χειλάκης: «Έχουμε ένα μικρό σπιτάκι στα Κύθηρα και το λέω “Μέγαρο Μαξίμου”»

Ο Χειλάκης σκηνοθετεί με τον Δούνια τον «Κατά Φαντασίαν Ασθενή» & πρωταγωνιστεί με Μαξίμου & Αλικάκη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved