Showbiz

Μυρτώ Αλικάκη: Ο κόσμος σίγουρα έχει πάντα μεγαλύτερη ανάγκη την κωμωδία

Το φετινό καλοκαίρι η Μυρτώ Αλικάκη περιοδεύει με την παράσταση ο «Κατα Φαντασίαν Ασθενής». Ήταν ανάγκη της να κάνει κωμωδία;

Το ότι κάνεις κωμωδία φέτος είναι μια ανάγκη που ένιωσες να έχεις εσύ ή το κοινό;

Η κωμωδία είναι πάντα πολύ ανακουφιστική για εμάς τους ηθοποιούς, μας κάνει και εμάς να περνάμε καλύτερα. Άλλο είναι το να βγεις στη σκηνή και να κλαις μια ώρα κι άλλο το να είσαι σε πιο εύθυμη διάθεση. Ο κόσμος σίγουρα έχει πάντα μεγαλύτερη ανάγκη την κωμωδία. Νομίζω περισσότερο από ποτέ μετά την περιπέτεια με τον Covid-19. Έχουμε περάσει όλοι πολύ δύσκολα, και κατά τη διάρκεια της καραντίνας και στη συνέχεια, και είμαστε πολύ πιεσμένοι οικονομικά, κοινωνικοπολιτικά... Θεωρώ πως το πλαίσιο είναι ακόμα αρκετά ζοφερό.

Αλικάκη: Το 1993 στο Χονγκ Κονγκ έβλεπα ανθρώπους με κινητά & ένιωθα ότι έκανα μεταφορά στο μέλλον

Πώς αντιστέκεσαι σε αυτό το πλαίσιο;

Προσπαθώ να κάνω αυτά που αγαπάω και με κάνουν να περνώ καλά. Γενικά θέλω να έχω την αίσθηση πως μέσα από τη ζωή μου και τη συναναστροφή μου με τους ανθρώπους ανεβαίνουμε σε ένα επίπεδο πιο υψηλό από αυτό το χαοτικό και γεμάτο δυσκολίες που υπάρχει γύρω μας. Δεν είναι εύκολο, αλλά το προσπαθώ.

Ακούγεσαι πολύ ανθρωποκεντρική. Ήσουν πάντα έτσι;

Είμαι όντως ανθρωποκεντρική και νομίζω πάντα έτσι ήμουν. Απλά, όταν ήμουν μικρότερη, όπως συμβαίνει σε όλους μας όταν είμαστε νέοι, ήμουν και πιο προσωποκεντρική, εννοώντας ως προς τον εαυτό μου. Σίγουρα τα παιδιά μου αλλά και η ίδια η ζωή με έχουν κάνει πιο συμπεριληπτική προς τους άλλους ανθρώπους, με ενδιαφέρουν πολύ περισσότερο απ’ ό,τι όταν ήμουν νεότερη.

Πηγή Hello

Μυρτώ Αλικάκη: «Δεν καταλαβαίνω την τρομακτική αγωνία για το τι κάνει ο καθένας στα προσωπικά του»

Μυρτώ Αλικάκη: Μένω με τη μητέρα μου στο ίδιο σπίτι εδώ και αρκετά χρόνια

Η Μυρτώ Αλικάκη στο gossip-tv: «Δεν έχω να κρύψω τίποτα για το οποίο θα πρέπει να ντρέπομαι»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved