Θάνος Λέκκας: Το παρειστικό κλίμα στο Ναυάγιο και τα επόμενα πλάνα
Showbiz

Θάνος Λέκκας: Το παρειστικό κλίμα στο Ναυάγιο και τα επόμενα πλάνα

Ο Θάνος Λέκκας που υποδύθηκε με σθένος τον ήρωά του στο Ναυάγιο, αποχαιρετά τον ήρωά του και μιλά για τα σχέδιά του την επόμενη σεζόν.

Σύσσωμο το καστ έχει γίνει μια παρέα

«Μάλλον, γιατί οι περισσότεροι από αυτούς που παίζουμε στο "Ναυάγιο”, είναι περίπου της ίδιας γενιάς και έξω από την παραγωγή αυτή γνωριζόμασταν. Και σύσσωμοι έχουμε κάνει θέατρο, κάποιοι έχουν βραβευτεί. Μιλάμε κυρίως για θεατρικούς ηθοποιούς και μια ιστορία που δεν θέλει ο ένας να βγάλει το μάτι του άλλου. Είναι ιστορία τύπου “έλα εδώ αδελφέ, έχει γίνει αυτό το τραγικό συμβάν, πάμε να δούμε τι θα γίνει", είναι μια ιστορία αγκαλιάς με έναν τρόπο. Ο συντονισμός αυτών των κοινών μυαλών βοήθησε πολύ. Σαν να πήγαμε κατασκήνωση ως παιδιά και περάσαμε υπέροχα».

Θάνος Λέκκας: «Γέμισα κοριούς και έκανα εκνέφωση»

thanos-lekkas.jpeg

Τα επόμενα πλάνα σας;

«Θα κάνω μια μικρή περιοδεία με την παράσταση “Μια άλλη Θήβα” με τον Δημήτρη Καπουράνη, τον Μάκη από το “Ναυάγιο", και .συζητάμε μήπως συνεχίσει και του χρόνου. Από εκεί και πέρα είμαστε σε συζητήσεις. Υπάρχει φυσικά και “Ο γιατρός" που θα συνεχιστεί στον ALPHA και μάλιστα θα δείτε μια τεράστια εξέλιξη».

Πηγή tv24

Λέκκας: «Υπάρχουν υπερβολικά πολλές απόψεις που εκτονώνουν τη γνώση και την εντρύφηση»

Θάνος Λέκκας: Η αγαπημένη του γωνιά στο σπίτι του και γιατί «κολλάει» με κάποια ρούχα του

Θάνος Λέκκας: «Έγινα ηθοποιός μέσα από ένα ξέσπασμα που ήταν κάπως βίαιο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved