Bachelor 2: Θυμάστε την Αθηνά New York; Έγινε συγγραφέας και σαρώνει στο Amazon!

Instagram / iamathenavas

Showbiz

Bachelor 2: Θυμάστε την Αθηνά New York; Έγινε συγγραφέας και σαρώνει στο Amazon!

Θυμάστε την Αθηνά New York από το Bachelor 2; Έκανε στροφή στην καριέρα της και σαρώνει στο Amazon!

Με το Bachelor 2 στο οποίο συμμετείχε, η Αθηνά New York απέκτησε δημοφιλία στην Ελλάδα σε μία περίοδο που οι τηλεθεατές, είχαν κλειστεί στο σπίτι λόγω καραντίνας.

The Bachelor 2: Θυμάστε την Αθηνά Σίνδου που διεκδικούσε την καρδιά του Αλέξη Παππά; Είναι μία άλλη!

Η Αθηνά κέρδισε την καρδιά του Αλέξη Παππά και όλα έδειχναν πως οι δυο τους θα καταφέρουν να ζήσουν έναν μεγάλο έρωτα με αφορμή τη γνωριμία τους στο παιχνίδι.

athena-vas.jpg

Instagram / iamathenavas

Κάτι που τελικά δεν είχε αίσιο τέλος αφού οι δυο τους, λόγω απόστασης κυρίως, δεν κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανά τα συναισθήματα που είχαν ο ένας για τον άλλον στο τέλος του παιχνιδιού στο οποίο αναδείχθηκε νικήτρια η Αθηνά.

Τρία χρόνια μετά, η Ελληνοαμερικανίδα καλλονή, η οποία γινόταν πολύ συχνά viral με τις απίστευτες ατάκες της συνεχίζει από εκεί που... σταμάτησε. Τι εννοούμε με αυτό; Ότι ζει στη Νέα Υόρκη, κάνει συχνά ταξίδια στο Χόλιγουντ, συνεχίζοντας να κυνηγά το όνειρό της να γίνει διάσημη στη Μέκκα του κινηματογράφου.

Πέρα από την υποκριτική όμως, η Αθηνά New York φαίνεται πως έχει ταλέντο στη συγγραφή, καθώς έγραψε βιβλίο το οποίο κάνει θραύση στο Amazon!

Από τότε που τη θυμόμαστε βέβαια στο Bachelor, η Αθηνά έχει αλλάξει πολύ, φροντίζοντας να κάνει τις απαραίτητες -για την ίδια- αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της αλλά και να γυμνάζεται συνεχώς για να διατηρεί τις τέλειες αναλογίες της.

Photo-shared-by-ATHENA-THEA-VAS-on-December-08-2023-tagging-@isgomes10-@iamathenavas-@thestevefowler-@makeupbygog-and-@babesandballersevents..jpg

Instagram / iamathenavas

Διαβάστε επίσης:

The Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς είναι άνδρας για σπίτι! Τα μαστορέματα που μας άφησαν άφωνους

The Bachelor: Ποια Αθηνά New York; Ο Παππάς πήγε να βρει στην Κύπρο την Άννα! Φωτό από έξοδό τους

The bachelor: Χώρισαν Αθηνά New York και Αλέξης Παππάς; Το αινιγματικό ποστ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved