Ένας χρόνος χωρίς την Άντζελα Ζήλια! Το συγκινητικό αφιέρωμα της Finos Film
Showbiz

Ένας χρόνος χωρίς την Άντζελα Ζήλια! Το συγκινητικό αφιέρωμα της Finos Film

Ένας χρόνος ακριβώς πέρασε από τον θάνατο της ηθοποιού και τραγουδίστριας Άντζελας Ζήλια η οποία άφησε πίσω της σπουδαίες ερμηνείες τόσο στην υποκριτική όσο και στη μουσική. 

Η σπουδαία καλλιτέχνις άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 88 ετών και όπως είχε αποκαλύψει ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στα social media:

Οι επώνυμοι που έφυγαν από τη ζωή το 2023

antzela-zilia.webp

«Με μεγάλη θλίψη μάθαμε πριν από λίγο την ξαφνική αποχώρηση από τη ζωή της αγαπημένης μας φίλης και σπουδαίας εμβληματικής τραγουδίστριας με τη βελούδινη φωνή των δεκαετιών ’60, ’70, ’80 με τα πάμπολλα βραβεία στα εγχώρια και τα διεθνή φεστιβάλ αλλά και πολύ αγαπητής λόγω της σημαντικής παρουσίας της ως ηθοποιού στις χαρακτηριστικές ταινίες μελό του ’60, της μοναδικής, Άντζελας Ζήλια. Σπουδαία ευγενική κυρία που αγάπησε εμάς τους νεότερους σαν παιδιά της. Καλό ταξίδι γλυκιά μας Άντζελα», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σήμερα, έναν χρόνο μετά τον χαμό της, η Finos Film έκανε ένα πολύ συγκινητικό αφιέρωμα στην τραγουδίστρια και ηθοποιό με ένα μικρό βίντεο γεμάτο σημαντικές καλλιτεχνικές στιγμές της. Μάλιστα στη λεζάντα του αναφέρονταν τα εξής:

«Πριν ακριβώς ένα χρόνο έφυγε η σπουδαία τραγουδίστρια και ηθοποιός Άντζελα Ζήλια, που διακρίθηκε στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό για τις ερμηνείες της κυρίως στο ελαφρύ τραγούδι, υπηρετώντας πιστά την τέχνη της για πάνω από πενήντα χρόνια.
Σήμερα την θυμόμαστε μέσα από το υπέροχο τραγούδι «Πινακωτή» του Τάκη Μωράκη, που ερμηνεύει στην ταινία «Ο Θησαυρός του Μακαρίτη» (1959).

https://www.instagram.com/reel/C8ye3E8BWAU/
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved