Τζένη Καρέζη-Κώστας Καζάκος: Ο έρωτας που ξεκίνησε από μια παρτίδα τάβλι-«Μείναμε 26-27 χρόνια μαζί»
Showbiz

Τζένη Καρέζη-Κώστας Καζάκος: Ο έρωτας που ξεκίνησε από μια παρτίδα τάβλι-«Μείναμε 26-27 χρόνια μαζί»

Ο κεραυνοβόλος έρωτας της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου θα μείνει για πάντα γραμμένος στην ιστορία, όσα χρόνια κι αν περάσουν. 

Ήταν φθινόπωρο του 1966 όταν η Τζένη Καρέζη και ο Κώστας Καζάκος γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς "Κονσέρτο για Πολυβόλα”, σα να γνώριζε ο σκηνοθέτης, Ντίνος Δημόπουλος, πως η τέχνη μπορεί να μιμηθεί τη ζωή.

Τζένη Καρέζη: Το μυστικό που πήρε μαζί της, τα «μαύρα σύννεφα» & η τελευταία επιθυμία

Λίγους μήνες μετά τη γνωριμία τους, η Τζένη Καρέζη και ο Κώστας Καζάκος παντρεύτηκαν, κι έμειναν μαζί για 26 ολόκληρα χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CxIY2Hwoka3/

Μάλιστα, ο σπουδαίος ηθοποιός είχε παραχωρήσει παλαιότερα μία συνέντευξη στη "Μηχανή του Χρόνου", είχε μιλήσει για τον μεγάλο τους έρωτα, αποκαλύπτοντας πως όταν γνωρίστηκαν με την Τζένη Καρέζη εκείνη δεν ένιωθε τίποτα ερωτικό για εκείνον, καθώς ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Ζάχο Χατζηφωτίου.

"Είχαμε συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές μέσα από τη δουλειά... Την έπιανα το πρωί να μαθαίνει τα λόγια της στο καμαρίνι όπου βαφόταν. Σαν να μη συνέβη. Σαν να μην είχαμε ιδωθεί. Αλλού κοίταγε ο ένας, αλλού ο άλλος", ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/Ck5z_mOINgD/

Το τάβλι στα διαλείμματα των γυρισμάτων ήταν το χόμπι που τους έφερε κοντά: "Καθόμαστε κάτω από μια ελιά και παίζαμε τάβλι. Και τράβηξε αυτή η υπόθεση, ήταν ταβλαδόρισσα η Τζένη, ήτανε μανιακή με το τάβλι. Τράβηξε αυτό και μείναμε 26-27 χρόνια μαζί", αποκάλυψε ο Κώστας Καζάκος.

Διαβάστε επίσης:

Τζένη Καρέζη: Η σκληρή μάχη με τον καρκίνο & η τελευταία συνάντηση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Τζένη Καζάκου: «Τη γιαγιά μου δεν τη γνώρισα. Είναι ό,τι έχω δει και ό,τι έχω ακούσει από...»

Μέλπω Ζαρόκωστα για Καρέζη: «Καθυστέρησε να το αντιμετωπίσει! Δεν ξεχνιέται ο φόβος αυτός…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved