Νόρα Βαλσάμη-Στο νοσοκομείο για να χειρουργηθεί: «Αν και το πρόβλημα είναι παλιό, έπαθα νέο χτύπημα»
Showbiz

Νόρα Βαλσάμη-Στο νοσοκομείο για να χειρουργηθεί: «Αν και το πρόβλημα είναι παλιό, έπαθα νέο χτύπημα»

Η Νόρα Βαλσάμη πρόκειται να χειρουργηθεί στη μέση και μίλησε για το επικείμενο χειρουργείο, εξηγώντας τι ακριβώς τής συμβαίνει. 

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου η οποία ήδη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Σύρου όπου ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια, είπε στην Espresso: «Πρόκειται να κάνω μια εγχείρηση στη μέση. Αν και το πρόβλημα είναι παλιό, ωστόσο έπαθα νέο χτύπημα, με αποτέλεσμα να πρέπει να χειρουργηθώ άμεσα. Ήδη βρίσκομαι στο νοσοκομείο. Η εγχείρηση ήταν να γίνει χθες, όμως λόγω επισκληριδίου θα γίνει αύριο».

Νόρα Βαλσάμη: Στο φως το πιο σκοτεινό μυστικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη 50 χρόνια μετά το διαζύγιο

1675200007942-181047622-nora-valsami.jpg

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Νόρα Βαλσάμη αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη μέση της εδώ και αρκετά χρόνια και κάποιες περιόδους της ζωής της ήταν τόσο δύσκολη η καθημερινότητά της που δεν μπορούσε ούτε να σταθεί όρθια και να πατά στα πόδια της.

Η Νόρα Βαλσάμη πληροφορήθηκε τον θάνατο του δεύτερου συζύγου της άλλοτε επιστήθιας φίλης της, Αλίκη Βουγιουκλάκη, του Γιώργου Ηλιάδη, από τους δημοσιογράφους, γεγονός που τη σόκαρε. Η ίδια δήλωσε:

«Πέθανε ο Γιώργος; Πόσο ξαφνικό είναι αυτό που μου λέτε. Και βρίσκομαι και σε άσχημη κατάσταση τώρα. Το μόνο που θέλω να πω για τον Γιώργο είναι ότι θα τον θυμάμαι πάντα σαν έναν άνθρωπο πολύ χαμηλών τόνων, συνεσταλμένο, με χαμόγελο και χιούμορ. Η Αλίκη ήταν ερωτευμένη μαζί του. Αυτόν τον άνθρωπο τον είχε λατρέψει».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved