Showbiz

Νάντια Φοντάνα: Από τη δόξα των 70s στην απόγνωση από τα χρέη - Τι κάνει σήμερα η θρυλική χορεύτρια;

H παρτενέρ του Φώτη Μεταξόπουλου, αλλά και πρώην σύζυγός του, Νάντια Φοντάνα δεν θυμίζει σε τίποτε τη λαμπερή χορεύτρια που γνωρίζαμε.

Η Νάντια Φοντάνα συνεργάστηκε με εξαίρετους χορογράφους στο παρελθόν, όπως ο Μανώλης Καστρινός και ο Τάκης Βαρλάμος. Το 1965 συναντήθηκε με τον Φώτη Μεταξόπουλο όπου κι ερωτεύτηκαν.

Νάντια Φοντάνα: Τι κάνει σήμερα η μελαχρινή καλλονή μετά την οικονομική καταστροφή της

Τώρα, η γνωστή ηθοποιός πούλησε το σπίτι της, ενώ τα χρέη συνέχιζαν να είναι πολλά και αναγκάστηκε να κηρύξει πτώχευση και να βάλει λουκέτο στο μαγαζί της.

Πρόσφατα ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην χορεύτρια.

"Τη Νάντια Φοντάνα την είχα στο μπαλέτο. Νάντια Μακρίδου την έλεγαν. Εγώ τη ”βάφτισα” καλλιτεχνικά και την έκανα Φοντάνα. Και με αυτήν έκανα καριέρα. Επίσης, ήταν και η γυναίκα μου. Παντρευτήκαμε και ήμασταν δεκαπέντε χρόνια μαζί! Ηταν μια σχέση πάθους και αγάπης. Και σήμερα υπάρχει ακόμη η ίδια σχέση. Και μάλιστα έχει περάσει πολύ άσχημα! Η ίδια είχε πρακτορείο και έβαλε κάποιον να το διαχειριστεί, όταν χρειάστηκε να κάνει μια επέμβαση, αλλά τη χρέωσε κι έτσι της το πήραν, γιατί δεν είχε χρήματα να το αποπληρώσει", αποκάλυψε ο Φώτης Μεταξόπουλος.

"Και επιπλέον έχει σοβαρό πρόβλημα με τα μάτια της, βλέπει 2/10, και τα ισχία της. Προσπαθώ να της βγάλω αναπηρική σύνταξη, γιατί είναι χάλια. Της έβγαλα πρώτα τιμητική σύνταξη, πράγμα καθόλου εύκολο, αλλά έτρεξα! Γιατί θέλω τουλάχιστον ο άνθρωπος να "φεύγει” όρθιος. Επειδή έκανα καριέρα μαζί της, αισθάνομαι ότι πρέπει να τη βοηθήσω. Εάν δεν ήταν η Νάντια, δεν ξέρω αν η καριέρα μου θα ήταν έτσι", συμπλήρωσε για την κατάσταση της υγείας της.

Διαβάστε επίσης:

Νάντια Φοντάνα: Το οικονομικό αδιέξοδο και ο σταυρός του μαρτυρίου

Νάντια Φοντάνα: Η θρυλική χορεύτρια των 70s σε απόγνωση από τα χρέη

Φώτης Μεταξόπουλος για τη Νάντια Φοντάνα: «Χρωστάει λεφτά και είναι σε άθλια κατάσταση»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved