Σοκάρει η περιγραφή του Στάνκογλου για περιστατικό βίας: «Δεν ήταν ούτε 1 1/2  έτους & το κοπανούσε»
Showbiz

Σοκάρει η περιγραφή του Στάνκογλου για περιστατικό βίας: «Δεν ήταν ούτε 1 1/2 έτους & το κοπανούσε»

O Γιάννης Στάνκογλου είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε κοινωνικά θέματα, πόσο δε μάλλον όταν πρόκειται για περιστατικά βίας που τον τελευταίο καιρό όλο και πιο συχνά γίνονται γνωστά δημόσια. 

Αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την απόφασή του, τη σεζόν που πέρασε, να απέχει από το θέατρο μετά από 21 ολόκληρα χρόνια: «Έχω δουλέψει πολύ τα τελευταία χρόνια. Και πρώτη φορά είπα να ξεκουραστώ, μπορούσα να μη σκεφτώ το οικονομικό κομμάτι. Όμως από τη νέα σεζόν επιστρέφω με μια παράσταση-διασκευή του “Φρανκενστάιν” στο θέατρο “Πορεία”», λέει. Ρόλους δεν ζήλεψε ποτέ, απλώς έβλεπε και θαύμαζε. «Βλέπω πράγματα στην τηλεόραση και στον Βασίλη Κεκάτο και στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Είδα πολύ ωραίους ρόλους, όπου έβλεπα τον εαυτό μου, αλλά μέχρι εκεί».

Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης αυτοκτόνησε - Το πάρτι στο Twitter και η τελευταία ανάρτηση του Στάνκογλου

stankoglou.jpg

Ποια είναι όμως η σχέση του με τα δύο του παιδιά; Ο ίδιος παραδέχτηκε: «Βλέπω πτυχές του δικού μου εαυτού στα παιδιά μου, στον τρόπο που κινούνται, στον τρόπο που δια- σκεδάζουν, στον τρόπο που θέλουν να είναι μες στη ζωή. Και είναι σαν να επανατοποθετούμαι από αυτήν τη σχέση. Είναι σαν να βλέπω τον εαυτό μου πίσω, αλλά να τον βλέπω και λίγο μπροστά».

Σχολιάζοντας τα περιστατικά βίας που τον τελευταίο καιρό γίνονται όλο και πιο συχνά, ο Γιάννης Στάνκογλου τόνισε: «είναι δίπλα μας. Συμβαίνουν παντού δυστυχώς και είναι και πολύ άσχημα και πρέπει σιγά σιγά και να βγαίνουν και να μιλούν τα θύματα και να αρχίζουν να φοβούνται κάποιοι που λειτουργούν κατά αυτό τον τρόπο».

Μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός μοιράστηκε και ένα περιστατικό βίας που έζησε ο ίδιος ενώ βρισκόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Έβρο: «Ήμουν με την κόρη μου. Είχαμε πάει να ψωνίσουμε και στην επιστροφή, στο αυτοκίνητο, στο αντίθετο ρεύμα βλέπω έναν, έχει σταματήσει το αυτοκίνητο και με ένα πλαστικό σαν βέργα αρχίζει και βαράει κάτι στο πίσω κάθισμα. Λέω “τι είναι εκεί πίσω” και τραβάω χειρόφρενο, γυρνάω και πηγαίνω να τσεκάρω. Αυτός με καταλαβαίνει, μπαίνει μέσα και επιχειρεί να ξεκινήσει το αμάξι. Τον έκλεισα και είδα ότι ήταν το παιδί του μέσα. Δεν ήταν ούτε ενάμιση έτους και το κοπανούσε! Ήταν και η γυναίκα του μαζί. Εξαφανίστηκε».

Τέλος, σε ό,τι αφορά τη σχέση του με τα media, ο Γιάννης Στάνκογλου κατέληξε λέγοντας:

«Νιώθω ότι υπάρχει μια προσοχή, ένας ωραίος τρόπος απέναντί μου και το σέβομαι. Με τον τρόπο μου το λέω». Όσο για το αν θα δημοσιοποιούσε μια σχέση του; «Αν το ένιωθα, θα έκανα δημόσια εμφάνιση. Αλλά είναι κάτι στο οποίο δεν μπορώ να απαντήσω. Αν νιώσω πως θέλω να την πιάσω από το χέρι και να περπατήσω, θα το κάνω, δεν θα το σκεφτώ. Ποτέ δεν ξέρεις. Δεν είναι κάτι που μπορώ να σχεδιάσω, δεν υπάρχει πρόγραμμα, σχέδιο αναφορικά με τέτοια ζητήματα».

Πηγή: Απογευματινή

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved