Ευείδη για Κιμούλη: «Έχω περάσει πολύ ωραία στις συνεργασίες μας... Τον αγαπάει πολύ ο κόσμος»
Showbiz

Ευείδη για Κιμούλη: «Έχω περάσει πολύ ωραία στις συνεργασίες μας... Τον αγαπάει πολύ ο κόσμος»

Η Τζόυς Ευείδη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής I Love Σου Κου και μίλησε για το θέατρο, την απόφασή της να μην παντρευτεί αλλά και τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη

«Είμαι βαθιά κομπλεξικό άτομο. Το θέατρο είναι παλιοδουλειά, είναι τσιγγαναριό. Άμα δεν μου άρεσε, δεν θα ήμουν στο θέατρο. Ακόμα με αγχώνει το αν θα έχω δουλειά. Οι ανάγκες για ρόλους είναι για γυναίκες πιο ενεργά ερωτικές. Για μεγαλύτερες ηλικίες δεν υπάρχουν και πολλοί ρόλοι» παραδέχτηκε αρχικά η Τζόυς Ευείδη.

Τζόις Ευείδη: «Δούλευα σερβιτόρα... Συνήλθαν τα μυαλά μου, ό,τι ίχνος ψώνιου υπήρχε, εξαλείφθηκε»

Και συνέχισε λέγοντας την άποψή της για τις αισθητικές επεμβάσεις και τον χρόνο που περνά:

«Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να κάνω αισθητικές επεμβάσεις για να φαίνομαι πιο νέα, μου αρέσει και λίγο η… γεροντίαση».

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, η ηθοποιός είπε με χιούμορ: «Είμαι γεροντοκόρη, είμαι vintage ανύπαντρη. Δεν υπήρχε περίπτωση να ερωτευτώ άνθρωπο που δεν αγαπάει τα ζώα. Ήμουν πολύ τυχερή στις δουλειές που έκανα στην τηλεόραση. Έχω πει όχι σε δουλειές που διαφωνούσα ηθικά» σημείωσε αρχικά.

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη η Τζόυς Ευείδη δήλωσε: «Τον Γιώργο τον αγαπάει πολύ ο κόσμος, τον αποδέχεται και τον καταχειροκρότησε χθες στην παράσταση. Εμένα ο Γιώργος με έβγαλε στο θέατρο. Έχω περάσει πολύ ωραία στις συνεργασίες μου μαζί του. Δεν γίνεται να μην έχει την αποδοχή ένας άνθρωπος με τέτοιο ιδιαίτερο ταλέντο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved