Μπακοδήμου: Το απίστευτο ευτράπελο όταν ήταν ετοιμόγεννη στον γιο της - «Διέλυσε μία οικογένεια»!
Showbiz

Μπακοδήμου: Το απίστευτο ευτράπελο όταν ήταν ετοιμόγεννη στον γιο της - «Διέλυσε μία οικογένεια»!

Ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη την εποχή που επρόκειτο να γεννήσει τον γιο της αλλά συγχρόνως δούλευε, διηγήθηκε σήμερα στον «αέρα» της εκπομπής της η Μαρία Μπακοδήμου.

Η παρουσιάστρια φιλοξένησε στο «Γειά σου» τον Αλέξανδρο Ρήγα με τον οποίο είχε συνεργαστεί πριν από αρκετά χρόνια για τη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» που πρόκειται να βγει και σε ταινία.

Μπακοδήμου: «Θέλω να πω στην Καραβάτου να περάσει ωραία στο Power of Love όπως πέρασα & εγώ»

mpakodimou.jpg

Η Μαρία Μπακοδήμου λοιπόν διηγήθηκε στον γνωστό δημιουργό ένα περιστατικό που ούτε και ο ίδιος γνώριζε καθώς του είπε:

«Είσαι πάρα πολύ απαιτητικός δημιουργός. Θυμάμαι όταν είχα έρθει στο γύρισμα για το πρώτο επεισόδιο, ξεκινήσαμε το πρωί και τελειώσαμε 2-3 τη νύχτα, σε ένα υπόγειο που δεν είχε ούτε σήμα ούτε κινητό.

Ξέρεις τι είχε γίνει; Εγώ ήμουν έτοιμη να γεννήσω τότε. Είχα μαλώσει με τον πατέρα των παιδιών μου, ο οποίος γυρνάει στο σπίτι κατά τις 7, δεν με βρίσκει, ούτε στο τηλέφωνο. Πάει 8, πάει 9, πάει 10. Λέει “αυτή γεννάει και δεν μου το πε” και παίρνει το μαιευτήριο. Ζήτησε να τον συνδέσουν με το δωμάτιο της κυρίας Μπακοδήμου και του είπαν ότι δεν υπάρχει. Σκέφτηκε ότι θα έχω πάει ως κυρία Αργυροπούλου. Ζήτησε να τον συνδέσουν με το δωμάτιο της κυρίας Αργυροπούλου και το σηκώνει ένας άντρας, ζητάει την κυρία Αργυροπούλου και τον ρωτάει ποιος τη ζητάει και λέει εκείνος “ο πατέρας”! Διέλυσε μια οικογένεια από σένα!».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved