Νίκος Οικονομόπουλος: Η ηλικία, το «Dream Show», τα δύσκολα παιδικά χρόνια & ο μεγάλος έρωτας!
Showbiz

Νίκος Οικονομόπουλος: Η ηλικία, το «Dream Show», τα δύσκολα παιδικά χρόνια & ο μεγάλος έρωτας!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένας από τους σπουδαιότερους σύγχρονους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο οποίος μας ξεσηκώνει με τις επιτυχίες του, οι οποίες κυκλοφορούν η μία μετά την άλλη!

Γεννήθηκε στην Πάτρα στις 30 Ιουνίου του 1984 και παρέμεινε στην Κάτω Αχαΐα μέχρι την ηλικία των 17,5 ετών, ενώ στη συνέχεια τραγούδησε σε διάφορες πόλεις, αρχικά στην Πελοπόννησο και έπειτα στη Βόρεια Ελλάδα.

Νίκος Οικονομόπουλος: «Απαγορεύεται ο Νταλάρας να έχει άποψη; - Μου έχουν βάλει τρικλοποδιές»

Παράλληλα με το τραγούδι έκανε και άλλες δουλειές, όπως σε ψαράδικο και σε πιτσαρία. Το Δεκέμβριο του 2006 αναδείχθηκε νικητής του ριάλιτι σόου του ALPHA, «Dream Show».

Μετά από εκεί ακολούθησαν πολλές επιτυχίες και με πολύ κόπο και δουλειά κατάφερε να είναι αυτό που είναι σήμερα.

Ο χωρισμός των γονιών του & ο λόγος που παράτησε το σχολείο

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

«Με μεγάλωσαν η γιαγιά μου και ο παππούς μου. Ο πατέρας μου και η μητέρα μου χώρισαν όταν ήμασταν 7-8 χρονών. Δύσκολες καταστάσεις, δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες. Θα έλεγα ότι ήταν δύσκολα χρόνια για εμένα. Έπρεπε να δουλεύω από πολύ μικρή ηλικία, δούλευα στο ψαράδικο του παππού μου από 12 ετών. Τις ημέρες που δεν είχα σχολείο πήγαινα και βοηθούσα», είπε αρχικά ο Νίκος Οικονομόπουλος και συνέχισε:

«Δεν θα έλεγα ότι ήμουν και ο καλύτερος μαθητής. Παράτησα το σχολείο γιατί ξεκίνησα να τραγουδάω από τα 17 μου».

Η σχέση με την αγαπημένη του, Ασημένια Καμτσή

Αν και δεν έχουν παραδεχθεί δημόσια τη σχέση τους ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ασημένια Καμτσή είναι αρκετά ερωτευμένοι εδώ και 2 χρόνια περίπου.

Διακριτικοί, όπως έχουν επιλέξει να είναι από την αρχή της σχέσης τους δεν δίνουν το παραμικρό δικαίωμα για σχόλια. Μόνο τα γεμάτα νόημα και ένταση βλέμματα που αντάλλασσαν μαρτυρούσαν τον έρωτά τους.

Η Ασημένια ήταν η πρωταγωνίστρια στο βιντεοκλίπ του Νίκου για το τραγούδι «Πρέπει δεν πρέπει». Τα γυρίσματα έγιναν στο Παρίσι και εκεί οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά. Ωστόσο, ο Νίκος Οικονομόπουλος επιμένει να τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με την προσωπική του ζωή. «Δεν απαντάω στο αν υπάρχει ή δεν υπάρχει κάτι με την κοπέλα του βιντεοκλίπ "Πρέπει δεν πρέπει", δεν απαντάω για την προσωπική μου ζωή. Δεν χρειάζεται να απαντήσω. Είτε υπάρχει κάτι, είτε δεν υπάρχει, δεν θέλω να απαντήσω», είχε πει λίγο μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους.

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Κάβουρα: «Θα έδινα μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μου με τον Νίκο Οικονομόπουλο»

Νίκος Οικονομόπουλος: Τα πρώτα λόγια μετά τη διάρρηξη της μονοκατοικίας του στη Βούλα (Video)

Νίκος Οικονομόπουλος: Διέρρηξαν τη μονοκατοικία του στη Βούλα τα ξημερώματα! (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved