Νόρα Βαλσάμη: «Με πήρε τηλέφωνο η Αλίκη & μου το είπε, με πέθανε και μένα»
Showbiz

Νόρα Βαλσάμη: «Με πήρε τηλέφωνο η Αλίκη & μου το είπε, με πέθανε και μένα»

Η Νόρα Βαλσάμη πρόκειται να χειρουργηθεί στη μέση όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα. Η ίδια μίλησε για το επικείμενο χειρουργείο, εξηγώντας τι ακριβώς συμβαίνει.

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου η οποία ήδη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Σύρου είπε στην Espresso: «Πρόκειται να κάνω μια εγχείρηση στη μέση. Αν και το πρόβλημα είναι παλιό, ωστόσο έπαθα νέο χτύπημα, με αποτέλεσμα να πρέπει να χειρουργηθώ άμεσα. Ήδη βρίσκομαι στο νοσοκομείο. Η εγχείρηση ήταν να γίνει χθες, όμως λόγω επισκληριδίου θα γίνει αύριο».

Νόρα Βαλσάμη-Στο νοσοκομείο για να χειρουργηθεί: «Αν και το πρόβλημα είναι παλιό, έπαθα νέο χτύπημα»

Η Νόρα Βαλσάμη ήταν η καλύτερη φίλη της Αλίκης Βουγιουκλάκη και σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε μιλήσει για το πώς η αείμνηστη ηθοποιός επέλεξε να της αποκαλύψει ότι είναι άρρωστη.

Πως μάθατε για την αρρώστια της;

«Από την ίδια με πήρε τηλέφωνο και μου το είπε, άλλα μου το είπε σαν να το έλεγε σε ένα πεντάχρονο παιδί»

Δηλαδή;

«Μου είπε πώς έχει μέσα της ένα μικρό δεντράκι που μοιάζει σαν κουνουπίδι, μου το είπε έτσι για να μην με στεναχωρήσει και επειδή δεν το κατάλαβα μου λέει, δώσε μου τον Ερρίκο να του το εξηγήσω... και ήταν ο καρκίνος. Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω, έπινα μόνο δύο γουλιές γάλα για να μπορέσω να κοιμηθώ. Από την Κυριακή του Πάσχα το είδαμε αυτό μα δεν ξέραμε. Δεν έφαγε τίποτα, φορούσε μια εσάρπα και πήγανε οι δυο μας επάνω και βλέπαμε σε ένα σόου στην τηλεόραση τον Ρουβά. Δεν είχε αγγίξει καθόλου από το αρνί που έψησε ο Τάκης. Ήταν χλωμή και της είπα γιατί πας να παίξεις, πίστευα πως ήταν κουρασμένη από τις παραστάσεις. Δεν είχαμε καταλάβει πόσο σοβαρά ήταν»

Θυμάστε τις τελευταίες της στιγμές;

«Φυσικά, ήμουν συνέχεια εκεί, ήθελε να γίνει καλά. Και δύο εβδομάδες πριν φύγει μου είχε πει πως ήθελε να πάμε πάλι Πάσχα στο χωριό (Θεολόγο)»

Σας στοίχησε ο θάνατος της;

«Πάρα πολύ, με πέθανε και μένα, τα κόκκαλα μου, η μέση μου, το κεφάλι μου με πονούσαν. Το σκέφτομαι κι ακόμα δεν το πιστεύω»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved