Πανταζάρας για τον μυστικό γάμο του με την Τουμάση: «Το κάναμε σαν να κλεφτήκαμε»
Showbiz

Πανταζάρας για τον μυστικό γάμο του με την Τουμάση: «Το κάναμε σαν να κλεφτήκαμε»

Ο Αργύρης Πανταζάρας ο οποίος έχει καταφέρει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μίλησε για τον γάμο του, πριν από μερικούς μήνες, στην Κωνσταντινούπολη, με τη Σίσσυ Τουμάση

Οι δύο ηθοποιοί είχαν παντρευτεί στο Οικουμενικό Πατριαρχείο παρουσία μόνο πολύ δικών τους ανθρώπων που ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα και όπως εξηγεί τώρα ο Αργύρης πανταζάρας: «Μου αρέσει που θυμάμαι πως όλο αυτό το κάναμε για να γιορτάσουμε την αγάπη. Το κάναμε με τον δικό μας τρόπο στα μέσα της σεζόν, σαν να κλεφτήκαμε, χωρίς να το ξέρει κανένας».

Αργύρης Πανταζάρας: Το τέλος των γυρισμάτων στον Παράδεισο των Κυριών & το ευχαριστώ στο κοινό

Ο ίδιος αναφερόμενος σε συνέντευξή του στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται μπήκε και σε λεπτομέρειες για αυτή την τόσο όμορφη μέρα με την αγαπημένη του:

«Ταξιδέψαμε, πήραμε την οικογένεια και τους κάναμε ένα δώρο ταξίδι, γυρίσαμε παντρεμένοι. Σε μια εποχή που όλοι φοβούνται τη δέσμευση, φοβούνται τους γάμους, τις τελετές, για μένα σημαίνει πως για να το κάνεις αυτό γιορτάζεις την ένωση, την δέσμευση και δεσμεύομαι απέναντί σου όσο πάει. Άλλο δεσμευμένος και άλλο δέσμιος».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved