Χριστίνα Παππά μετά την επίθεση που δέχτηκε: «Η εξέταση που έκανα χθες… Βρέθηκε κάτι στον αυχένα»
Showbiz

Χριστίνα Παππά μετά την επίθεση που δέχτηκε: «Η εξέταση που έκανα χθες… Βρέθηκε κάτι στον αυχένα»

Σοκαρισμένη ακόμα αλλά και σε κακή ψυχολογική κατάσταση φαίνεται πως είναι η Χριστίνα Παππά μετά την επίθεση που δέχτηκε την περασμένη Πέμπτη (27/6) μέρα μεσημέρι έξω από ένα φαρμακείο για μία θέση πάρκινγκ. 

Να θυμίσουμε ότι η ηθοποιός και επιχειρηματίας είχε περιγράψει την ίδια μέρα πώς βρέθηκε ένας μεγαλόσωμος άνδρας να την έχει πιάσει από τον λαιμό και να την ταρακουνάει για μία θέση πάρκινγκ.

Χριστίνα Παππά: Πήγα να κάνω μήνυση, εκεί λυγίσαμε. Αν δεν είχα κάνει το τάμα, θα προχωρούσα...

pappa.jpg

Παρ' όλο που η Χριστίνα Παππά απευθύνθηκε στις αρχές μετά από ένα τέτοιο βίαιο περιστατικό, για δικούς της λόγους δεν θέλησε να προχωρήσει σε μήνυση προς τον άνδρα που την έφτασε στο σημείο να λέει η ίδια πως πονάει όλο της το σώμα.

Με νέα ανάρτηση, η ηθοποιός αποκάλυψε όλα όσα τής συμβαίνουν τώρα και δεν είναι και λίγα. Συγκεκριμένα σε βίντεο που ανέβασε είπε:

pappa.jpg

«Ποιος με καταράστηκε που λέει και το τραγούδι. Στη Μύκονο γκρεμοτσακίστηκα, ήρθα στην Αθήνα βρέθηκε αυτός… δεν ξέρω πώς να τον κατονομάσω, που με χτύπησε. Πονάει όλο μου το σώμα, ο αυχένας μου με έχει πεθάνει.

Η εξέταση που έκανα χθες… Βρέθηκε κάτι στον αυχένα από το τράνταγμα. Μία φοράω κολάρο μία το βγάζω. Δεν αντέχω κιόλας. Σήμερα έχω υψηλό πυρετό… Τι γλωσσοφαγιά είναι αυτή, ποιος τρώγεται; Να μην πειράζεις άνθρωπο και συνέχεια να τρώγονται…

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα άπειρα μηνύματα, δεν πρόλαβα να σας ευχαριστήσω για τις ευχές των γενεθλίων μου και έγινε αυτό. Πού να τα πω και εγώ, τα λέω σε σας».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved