Λόπεζ-Άφλεκ: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος χωρισμού – Πώς μεγάλωσε το χάσμα ανάμεσά τους;
Hollywood

Λόπεζ-Άφλεκ: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος χωρισμού – Πώς μεγάλωσε το χάσμα ανάμεσά τους;

Οι φήμες που θέλουν τη Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ να ακολουθούν για ακόμα μία φορά χωριστούς δρόμους, φουντώνουν ακόμα περισσότερο και όλοι μιλούν για έναν χωρισμό ο οποίος ήταν... αναμενόμενος!

Απ' ό,τι φαίνεται ο Μπεν Άφλεκ δεν μπορεί να διαχειριστεί τη δημοσιότητα της συζύγου του και η Τζένιφερ Λόπεζ από την άλλη δε φαίνεται να θέλει να κάνει στην άκρη την καριέρα της και να επικεντρωθεί στη σχέση της.

Λόπεζ - Άφλεκ: Φουντώνουν οι φήμες χωρισμού - Ο πραγματικός λόγος που πουλάνε την έπαυλή τους

lopez.jpg

Ενώ το φιλικό τους περιβάλλον υποστηρίζει πως όλα είναι καλά, τα γεγονότα δείχνουν το αντίθετο, χωρίς να γνωρίζουμε με βεβαιότητα πως ο χωρισμός τους θα είναι οριστικός.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η JLo ανακοίνωσε την ακύρωση της καλοκαιρινής της περιοδείας με τίτλο «This Is Me… Live», η οποία επρόκειτο να διαρκέσει από τον Ιούνιο μέχρι και τον Αύγουστο, δείχνοντάς μας πως κάτι δεν πάει και πολύ καλά.

Επιπλέον, το ζευγάρι φαίνεται πως πούλησε την πολυτελή του έπαυλη στο Beverly Hills έναντι 61 εκατομμυρίων ευρώ, γεγονός που αποδεικνύει πως ο γάμος τους περνά για ακόμα μία φορά κρίση.

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης πως φήμες θέλουν τον Μπεν Άφλεκ να έχει μετακομίσει σε ένα σπίτι που πληρώνει 100 χιλιάδες δολάρια τον μήνα, το οποίο βρίσκεται κοντά στην πρώην σύζυγό του Jennifer Garner.

Μάλιστα, πηγή αποκάλυψε στην DailyMail.com πως η Τζένιφερ Λόπεζ «έχει τελειώσει με την προσπάθεια να κάνει το γάμο της με τον Μπεν να λειτουργήσει. Έχει φτάσει στα όριά της και δεν αισθάνεται πλέον ότι μπορεί να κάνει κάτι άλλο για να σώσει τη σχέση. Έχει βαρεθεί και πραγματικά προσπάθησε, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο, δεν βελτιώνεται, αλλά χειροτερεύει».

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Γερμανού: «Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα το διαζύγιό τους»

Τζένιφερ Λόπεζ: Φουντώνουν οι φήμες χωρισμού από τον Μπεν - Η ακύρωση της καλοκαιρινής περιοδείας

Λόπεζ–Άφλεκ: Η κοινή εμφάνιση μετά τις φήμες χωρισμού που θα μπορούσε να βάλει τέλος στα σενάρια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved