Showbiz

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Αυτή είναι η καλύτερη φωτογραφία του ηθοποιού & τη βλέπουμε για πρώτη φορά!

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έφυγε από τη ζωή πριν από 39 χρόνια, στις 28 Ιουνίου. Άφησε την τελευταία του πνοή ένας ηθοποιός που σημάδεψε και σημαδεύει γενιές με το ταλέντο και το εκτόπισμά του.

Ο σπουδαίος αυτός ηθοποιός έζησε μία ζωή γεμάτη λάμψη και επιτυχίες που έμελλε να τελειώσει με τον χειρότερο τρόπο...

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Το μεγάλο του παράπονο, η απομόνωση και οι τελευταίες λέξεις

Πρόσφατα, ο εγγονός του και δημοσιογράφος, Λάμπρος Κωνσταντάρας προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων δεκαετιών από την ημέρα που ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή.

"28.6.1985 του χρόνου κλείνουν 40 χρόνια που έφυγες. Απίστευτο! Τα παιδιά έχουν συνήθως τον παππού τους ως παιδικό ήρωα, εγώ σε έχασα νωρίς, αλλά έγινες παππούς, παρέα και φίλος, όσο μεγάλωνα. Έστω και μέσα από μια οθόνη, χαλάλι και ας σε μοιράζομαι με όλους όσοι σε αγαπάνε. Και είναι τόσοι πολλοί!

Αυτές τις ημέρες τελειώνουμε το νέο βιβλίο που γράφουμε για σένα και θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι. Ο γιος σου για ακόμα μια φορά έριξε πολλή δουλειά και τα εγγόνια σου συμπληρώνουν τις δικές τους πινελιές. Θα στο στείλω, ελπίζω να εγκρίνεις...

Με υλικό και φωτογραφίες που παρουσιάζονται για πρώτη φορά, όπως αυτή η φωτογραφία εδώ, μέρος της οποίας μόνο αποκαλύπτω. Ίσως είναι και το εξώφυλλό μας, τι λέτε;

Πολύ σύντομα θα τη δείτε και ολόκληρη, μαζί με άλλες", έγραψε ο εγγονός του σπουδαίου ηθοποιού και κοινοποίησε την παρακάτω φωτογραφία:

Facebook / Λάμπρος Κωνσταντάρας

Διαβάστε επίσης:

Διονύσης Παπαγιαννόπουλος: Ο ανεκπλήρωτος έρωτας με ηθοποιό που για χάρη της δεν παντρεύτηκε ποτέ

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Σπάνια φωτογραφία του σε αποκριάτικο πάρτι το 1962

Κωνσταντάρας: «Το όνομά μου αισθάνομαι ότι το έχω δανεικό. Δεν έχω πολλές μνήμες απ΄τον παππού μου»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved