Αποστολία Ζώη: Γιορτάζει & αποκάλυψε ότι έζησε σήμερα μία από τις πιο δυνατές στιγμές της ζωής της!
Showbiz

Αποστολία Ζώη: Γιορτάζει & αποκάλυψε ότι έζησε σήμερα μία από τις πιο δυνατές στιγμές της ζωής της!

Μία από τις πιο δυνατές εμπειρίες της ζωής της αποκάλυψε πως έζησε η Αποστολία Ζώη σήμερα (30/6), ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής. 

Η όμορφη τραγουδίστρια και άλλοτε πρωταθλήτρια του υγρού στίβου πράγματι θέλησε να περάσει ξεχωριστά αυτή την ημέρα και βρέθηκε κάτω από το νερό να κολυμπάει, όμως η ίδια η φύση τής επεφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη.

Εντυπωσιάζει στο J2US η Αποστολία Ζώη

apostoliazoi_1717437297_3382431662637480537_426107286.jpg

Ένα δελφίνι την πλησίασε και... Αλλά καλύτερα να μας τα διηγηθεί η ίδια μέσα από την ανάρτηση που έκανε με ένα πραγματικά πολύ ξεχωριστό βίντεο. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Σήμερα στην γιορτή μου έζησα μία από τις πιο δυνατές στιγμές της ζωής μου.. Αυτό κι αν είναι δώρο!! Ένα δελφίνι, στο φυσικό του περιβάλλον ήθελε να παίξουμε. Με πλησίασε σαν να ήθελε να το αγγίξω και να του δείξω αγάπη, αν και δίστασα στην αρχή γιατί δεν κάνει να το αγγίζεις, τελικά αφέθηκα στο μεγαλείο του..
Έκανε τη βόλτα του, τα παιχνίδια του και χάθηκε στο απέραντο γαλάζιο..
Αντί να φοβηθώ γιατί είναι τεράστιο το μέγεθος, ένιωσα μια γαλήνη και μια ατελείωτη χαρά! Ίσως είναι το σημάδι που χρειαζόμουν για νέα ξεκινήματα..
Η ζωή είναι στιγμές.. Ας τις ζήσουμε όσο πιο έντονα μπορούμε..

Αφήνω λοιπόν αυτό εδώ στο timeline μου και όχι μια στημένη χαρούμενη φωτογραφία για να μπορώ να επιστρέφω και να το βλέπω κάθε φορά που ξεχνάω ποσό όμορφη μπορεί να είναι η ζωη και πως τίποτα δεν είναι δεδομένο!
Σας αγαπω και σας ευχαριστώ για τις ευχές..!!».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

https://www.instagram.com/reel/C82MTpOiucT/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved