Συγκινεί η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, στην πρεμιέρα του Power of Love: «Σαν σήμερα βγήκε νικητής»
Showbiz

Συγκινεί η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, στην πρεμιέρα του Power of Love: «Σαν σήμερα βγήκε νικητής»

Σήμερα (30/6) είναι η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του Power of Love αλλά συγχρόνως η μητέρα του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα, πρώτου μεγάλου νικητή του ριάλιτι αγάπης, μας θύμισε πως πριν από έξι χρόνια είχε κερδίσει την καρδιά των τηλεθεατών! 

Να θυμίσουμε ότι ο Πάνος Ζάρλας είχε κατακτήσει τη νίκη στον πρώτο κύκλο του Power of Love που είχε προβληθεί το 2018. Όμως ένα τροχαίο στοίχισε τη ζωή στον γοητευτικό νεαρό και μάλιστα ανήμερα των γενεθλίων του.

Power of Love: Πρεμιέρα για το ριάλιτι αγάπης! Tα πρώτα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου από Τουρκία!

Η ιστορία του είχε συγκινήσει τότε το πανελλήνιο και σήμερα η μητέρα του, με ανάρτησή της στο Facebook μάς θύμισε ότι σαν σήμερα ο Πάνος είχε κατακτήσει τη νίκη στο ριάλιτι που έκανε πρεμιέρα. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Power of love 30/06/2018! Σήμερα το facebook με πήγε αρκετά χρόνια πίσω. Σε ένα τηλεπαιχνίδι που προσωπικά είδα ελάχιστα αλλά με επηρέασε έντονα στη ζωή μου καθώς είχε συμμετάσχει ως παίχτης ο γιος μου, Πάνος Ζάρλας. Σαν σήμερα λοιπόν μέσα από την ψηφοφορία παιχτών και κοινού βγήκε νικητής και αγαπημένος παίχτης. Αυτό που έγινε αργότερα στο προσωπικό μου προφίλ ήταν απίστευτο.

Δέχτηκα άπειρα συγχαρητήρια για το ήθος την ευγένεια και τη θετική αύρα που είχε. Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω πως μέσα από μια οθόνη τόσος κόσμος επηρεάστηκε τόσο πολύ από την προσωπικότητά του. Έξι χρόνια μετά, νοιώθω το ίδιο περήφανη και συγκινημένη διαβάζοντας αυτά τα μηνύματα που συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να μου στέλνουν!

Τελικά αυτό που μένει στη ζωή είναι τι στίγμα αφήνεις πίσω σου!!! Η ευγένεια ο σεβασμός και το ήθος είναι αρετές που δε θα σε προδώσουν ποτέ».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved