Μάκης Παντζόπουλος: Οι νέες μαγικές εικόνες από το Όναρ & τα σχόλια της Μενεγάκη & της μητέρας του
Showbiz

Μάκης Παντζόπουλος: Οι νέες μαγικές εικόνες από το Όναρ & τα σχόλια της Μενεγάκη & της μητέρας του

 

Ο Μάκης Παντζόπουλος δημοσίευσε δυο υπέροχες φωτογραφίες από την ξενοδοχειακή του επιχείρηση στα Άχλα της Άνδρου και από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν τις σπάνιες αναρτήσεις του στο Instagram  ήταν η γυναίκα του, Ελένη Μενεγάκη και η μητέρα του Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου.

Η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της έχουν φτιάξει ένα όμορφο παράδεισο που εκτός από το σπίτι τους, έχουν δημιουργήσει και μια μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, το Όναρ.

Και μπορεί o Μάκης σπάνια να δημοσιεύσει φωτογραφίες με τον ίδιο ή με την οικογένεια του, όμως ανεβάζει σε τακτά διαστήματα μοναδικές φωτογραφίες και βίντεο από τον τόπο καταγωγής του και από την ξενοδοχειακή επιχείρηση που διατηρεί με την Ελένη Μενεγάκη.

Παντζόπουλος: Το ξεχωριστό προφίλ στο Instagram – H Ελένη, η Μαρίνα και οι φωτογραφίες – πορτρέτα

jpg-(4).jpg

Να σας θυμίσουμε ότι πριν κάποια χρόνια το ζευγάρι ανανέωσε την ξενοδοχειακή του επιχείρηση. Έχτισαν πριν σχεδόν πέντε χρόνια πέντε νέες βίλες, ένα νέο ξεχωριστό συγκρότημα, επεκτείνοντας έτσι το περίφημο Όναρ, την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρούν στα Άχλα της Άνδρου. Οι υπερπολυτελείς κατοικίες είναι δημιουργία του αρχιτεκτονικού γραφείου του Τάσου Ζέππου, Zege architects, ενώ βρίσκονται σε απόσταση 350 μ. από τη βοτσαλωτή/αμμώδη παραλία Άχλα και είναι χτισμένες σε μια πάρα πολύ ήσυχη και πράσινη τοποθεσία, στην πλαγιά ενός λόφου, με θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Ο Μάκης δημοσίευσε δύο μαγικά στιγμιότυπα από το Όναρ, στα οποία απεικονίζεται η πισίνα του ξενοδοχείου και μία νεαρή καστανή κοπέλα απολαμβάνει το μπάνιο της και η Ελένη Μενεγάκη και η μητέρα του ήταν από τις πρώτες που σχολίασαν τις φωτογραφίες στο instagram.

Μενεγάκη: «Λέγαμε με τον Μάκη, τι συμβαίνει;» - Η αποκάλυψη για την κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου

Ελένη Μενεγάκη: Ο δημόσιος διάλογος με την πεθερά της, Λιλίκα για την Μαρίνα Παντζοπούλου

Ελένη Μενεγάκη: Χαρές στην οικογένειά της – Στιγμιότυπα από τον γάμο στην Άνδρο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved