Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή η Ντίνα Κώνστα - Η καριέρα και οι ατάκες που έμειναν στην ιστορία
Showbiz

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή η Ντίνα Κώνστα - Η καριέρα και οι ατάκες που έμειναν στην ιστορία

Ήταν 3 Ιουλίου του 2022 όταν έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση ότι η αγαπημένη ηθοποιός Ντίνα Κώνστα έφυγε από τη ζωή και το δυσάρεστο γεγονός αυτό σκόρπισε θλίψη στους θαυμαστές της και όχι μόνο.

Γεννημένη στη Σάμο στις 31 Δεκέμβρη του 1938, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, όμως, οι ατάκες της μέχρι και σήμερα παραμένουν ζωντανές.

Η Ντίνα Κώνστα αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Κωστή Μιχαηλίδη, ενώ την ίδια εποχή εργαζόταν σε εταιρεία χρωμάτων για να βγάζει τα ως προς το ζην και να πληρώνει τις σπουδές της.

Ελισάβετ Μουτάφη: Η... επική αντίδραση της αξέχαστης Ντίνας Κώνστα για τα τατουάζ της: «Ήταν έξαλλη»

konsta1.jpg

Σπούδασε υποκριτική εν αγνοία των γονιών της και είχε καθηγήτρια τη Μαίρη Αρώνη. Πρωτοεμφανίστηκε στην Ελεύθερη Σκηνή το 1965.

Τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές. Μερικοί από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους που υποδύθηκε ήταν στις σειρές «Τρεις Χάριτες», και το «Σόι μας». Έγινε ευρέως γνωστή με το ρόλο της Γιολάντας Ραγιά στη σειρά Δις εξαμαρτείν και της Ντένης Μαρκορά στη σειρά Δύο ξένοι.

Δεν παντρεύτηκε ποτέ, επειδή δεν της άρεσε η δέσμευση του γάμου. Είχε δηλώσει ότι έγινε ηθοποιός επειδή ήταν αυτοκαταστροφικό άτομο.

Διαβάστε επίσης:

Χρυσούλα Διαβάτη: Συγκλονίζει για την απώλεια της Ντίνας Κώνστα – Η τελευταία φορά που μίλησαν

Ντίνα Κώνστα: Χωρίς τελετή και κόσμο η αποτέφρωση της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved