Ελεάνα Στραβοδήμου: «Όσο ταλέντο και να έχει κανείς, τα πράγματα δεν συμβαίνουν μαγικά»
Showbiz

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Όσο ταλέντο και να έχει κανείς, τα πράγματα δεν συμβαίνουν μαγικά»

Η Ελεάνα Στραβοδήμου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη σε ένθετο εφημερίδας και μίλησε για πολλά.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη διπλή τηλεοπτική της παρουσία φέτος καθώς την απολαύσαμε τόσο στο Ναυάγιο όσο και στην Παραλία της ΕΡΤ.

  • Εκτός από «Το ναυάγιο», την τηλεοπτική σεζόν που φεύγει πρωταγωνίστησες επίσης στην «Παραλία» της ΕΡΤ. Μια σεζόν γεμάτη τηλεόραση για σένα τι σήμαινε;

Πόσο ευγνώμων είμαι για αυτή την τηλεοπτική χρονιά δεν λέγεται. Δεν ξέρω αν θα μου τύχει ποτέ ξανά να είμαι σε δύο τηλεοπτικές δουλειές, με ιστορίες, ρόλους και ανθρώπους που μου ταιριάζουν, μέσα στην ίδια σεζόν. Η ζωή με την ψυχολόγο χίπισσα Νάταλι της «Παραλίας» και τη διαόλου κάλτσα Ελενίτσα του «Ναυαγίου» ήταν πιο πλούσια. Έτσι την αισθάνομαι αυτή τη σεζόν.

Ελεάνα Στραβοδήμου: Είσαι γεμάτος και άδειος μαζί, μετά από μια δύσκολη σκηνή κι αυτό είναι απόλαυση

stravodimou1.jpg

Ως πλούτο συναισθημάτων και επαγγελματικής εμπειρίας. Αισθάνομαι τυχερή, αλλά με έναν τρόπο οδηγήθηκα στο να παραδεχτώ ότι είμαι και άξια να μου συμβεί, γιατί δούλεψα για αυτό, είπαμε, τίποτα δεν χαρίζεται. Αυτό το βήμα εσωτερικής ενδυνάμωσης και ωρίμασης είναι ένα προσωπικό κέρδος που μου έδωσε η φετινή σεζόν. Τέλος η διπλή έκθεση σήμαινε πολλαπλάσιες αυθόρμητες «αγκαλιές» του κόσμου στον δρόμο, πράγμα επίσης πρωτόγνωρο για μένα σε αυτόν τον βαθμό. Φανταζόμουν ότι αυτή η έκθεση μπορεί να με έβαζε σε άμυνα, να με έκλεινε, αλλά κι αυτό τελικά αποδείχθηκε θέμα διαχείρισης, ενδυναμώνοντας την επαφή με τις βάσεις μου.

  • Από τη μέχρι τώρα πορεία σου στην υποκριτική, ποιο είναι το σημαντικότερο μάθημα που έχεις πάρει;

Ότι κατ’ αρχάς χρειάζεται να δουλεύεις, να σκύβεις πάνω από τα πράγματα, να τα αγκαλιάζεις. Όσο ταλέντο και να έχει κανείς, τα πράγματα δεν συμβαίνουν μαγικά. Πίσω από ένα καλό αποτέλεσμα κρύβεται πάντα δουλειά, υπομονή, επιμονή, διερώτηση. Επίσης ένα πράγμα που αντιλήφθηκα στην πράξη είναι ότι πρόκειται για μια ομαδική δουλειά. Κρατώ λοιπόν το μάθημα του να κρατώ ισορροπίες και να έχω την έγνοια στους συμπαίκτες μου. Ότι δηλαδή τίποτα δεν μπορεί να παραχθεί πραγματικά αν παίζεις μόνος σου ή χωρίς να σέβεσαι, να εμπνέεσαι και να βασίζεσαι και στη δουλειά των άλλων, είπε η Ελεάνα Στραβοδήμου στα Πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης:

Ελεάνα Στραβοδήμου: O ρόλος στο Ναυάγιο, το τηλεοπτικό της ταίρι και οι δυσκολίες

Ελεάνα Στραβοδήμου: Το Ναυάγιο, η προσωπική της ζωή, οι γονείς της και ο μεγαλύτερος αδερφός της

Ελεάνα Στραβοδήμου: Η μεγάλη της αγάπη, οι σπουδές, το βιογραφικό και ο ρόλος στο Ναυάγιο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved