Showbiz

Survivor 2024 – Ντάνιελ Νούρκα: Αποκαλύπτει τι θα κάνει τα χρήματα του επάθλου

Survivor 2024: Ο Ντάνιελ Νούρκα έκανε την απόλυτη ανατροπή και στέφθηκε ο μεγάλος νικητής του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης, πέρα από κάθε προγνωστικό, σε έναν συναρπαστικό τελικό.

Το αγόρι που γεννήθηκε στην Αλβανία και ήρθε στην Ελλάδα μαζί με τους γονείς του όταν ήταν μόλις 5 ετών, συστήθηκε πρώτη φορά με τη σειρά του Mega «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Ο Ντάνιελ Νούρκα έδειξε πάθος και πίστη στις δυνατότητές του και κατάφερε να φτάσει στην κορυφή. Ταπεινός, με χιούμορ και γεμάτος ευγνωμοσύνη για όσα έχει καταφέρει, μιλά λίγες ώρες μετά τη μεγάλη του επιτυχία.

  • Πίστευες πως θα φτάσεις μέχρι τον τελικό, όταν αποφάσισες να μπεις στο «Survivor»;

Όταν πήγα στο παιχνίδι, η αλήθεια είναι ότι πίστευα πάρα πολύ στις αγωνιστικές ικανότητές μου. Ήξερα πως ακόμη και να μην το βρω στην αρχή, θα παλέψω και κάποια στιγμή θα το βρω. Από εκεί και πέρα μέχρι τον τελικό είναι ένας μακρινός δρόμος, γιατί στο ενδιάμεσο θα μπορούσε να συμβεί οτιδήποτε. Το ξέχασα, άρχισα να πηγαίνω μέρα με τη μέρα και κάπου προς τα τέλη, όταν ήμασταν περίπου 8 άτομα, είπα: «Ναι, θα το παλέψω για να φτάσω τελικό».

Νούρκα: Η νίκη στο Survivor, ο ρατσισμός που δέχτηκε στην Αθήνα & η δουλειά στην Ινδία ως μοντέλο

  • Τι είναι αυτό που δεν θα ξεχάσεις από όσα έζησες στον Άγιο ∆ομίνικο; Η πιο δύσκολη στιγμή;

Σίγουρα από μια εμπειρία πεντέμισι μηνών σού μένουν πάρα πολλά πράγματα, δεν γίνεται να ξεχάσεις. Υπάρχει όμως μία εικόνα που μου έχει μείνει πάρα πολύ έντονα. Εκεί που βρίσκονταν τα πρόχειρα καταλύματά μας υπήρχε από την πίσω πλευρά ένα ποτάμι. Θυμάμαι μία μέρα είχα ξυπνήσει πολύ νωρίς το πρωί, την ώρα που χάραζε. Ήταν όλο μες στην καταχνιά και απλά σιγά-σιγά μέσα σε ένα σαραντάλεπτο άρχισε να ξεθολώνει όλο αυτό και να φαίνεται στο βάθος μακριά μία γέφυρα...

Νομίζω ότι αυτή είναι η εικόνα που μου έχει μείνει. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να ξεχάσω τις δυσκολίες, την πείνα, τις βροχές, τις δύσκολες στιγμές. Νομίζω ότι είναι πολλά αυτά που δεν μπορώ να ξεχάσω και αυτό που μένει είναι ότι στο «Survivor» τα ζεις όλα στο μάξιμουμ! Μπορεί να κερδίσεις ένα τοστ και να χαίρεσαι λες και έχεις κερδίσει το λαχείο. Χάνεις το τοστ και είσαι στεναχωρημένος. Τα συναισθήματα εναλλάσσονται πολύ γρήγορα. Από εκεί και πέρα δεν ξεχωρίζω κάποια συγκεκριμένη στιγμή μέσα στο παιχνίδι που να πω ότι ήταν η πιο δύσκολη. Νομίζω ότι προς το τέλος, που είχαμε κουραστεί όλοι, ήταν από τις πιο δύσκολες στιγμές στο παιχνίδι.

  • Τι θα κάνεις τα χρήματα;

Η χρηματική αμοιβή και το έπαθλο είναι πολύ καλά και μαζεμένα. Σίγουρα το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να πάω διακοπές, να χαλαρώσω, να ηρεμήσω και από εκεί και πέρα να κάτσω να σκεφτώ πώς θα λειτουργήσω. ∆εν νομίζω να τα αφήσω σε μια άκρη. Θα ήθελα να τα επενδύσω σε κάτι. Μένει να βρω σε τι, είπε ο Ντάνιελ Νούρκα στη Secret και τη Σπυριδούλα Τριάντου.

Διαβάστε επίσης:

Survivor 2024 - Ντάνιελ Νούρκα: «Αν έπρεπε να μοιραστώ το τρόπαιο με κάποιον, αυτός θα ήταν ο...»

Ντάνιελ Νούρκα: Η πρώτη εμφάνιση πριν τους «Συμπέθερους»! Πού είχαμε δει τον νικητή του Survivor;

Survivor Τελικός: Τα νούμερα τηλεθέασης και τα χιλιάδες tweets

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved