Λίαμ Άϊρλαντ - Από τη «Γη της ελιάς», τσολιάς στην Προεδρική Φρουρά!
Showbiz

Λίαμ Άϊρλαντ - Από τη «Γη της ελιάς», τσολιάς στην Προεδρική Φρουρά!

Φοράει φουστανέλα, φάριο (το καπέλο του εύζωνα) και στέκει αγέρωχος, με το βλέμμα καρφωμένο στην ευθεία. Δεν λοξοκοιτά ποτέ. Ακόμα και αν καταλάβεις πως είναι ο ηθοποιός που λάτρεψαν οι γυναίκες από την πρεμιέρα κιόλας της επιτυχημένης σειράς του Mega, εκείνος δεν θα σου γνέψει.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Λίαμ Αϊρλαντ ήταν ο πρωταγωνιστής της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου «Η γη της ελιάς», όπου ενσάρκωνε τον ρόλο του Στέφανου Καπερνάρου, που ερωτεύεται την όμορφη Μυρτάλη Βρεττάκου (Αφροδίτη Λιάντου).

Σήμερα είναι εύζωνας στην Προεδρική Φρουρά, από όπου και η φωτογραφία.

Στις μέρες μας εύζωνες είναι οι επίλεκτοι στρατιώτες της Προεδρικής Φρουράς, οι οποίοι, αφού λάβουν ειδική εκπαίδευση, εκτελούν αποστολές συμβολικού χαρακτήρα, με κεντρική τη φύλαξη του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη και του Προεδρικού Μεγάρου.

Μαχητής σε όλη του τη ζωή, πειθαρχημένος και πεισματάρης, ο Λίαμ Αϊρλαντ φέρει εις πέρας όποιον στόχο βάζει. Γι’ αυτό και ολοκλήρωσε την εκπαίδευση και έγινε εύζωνας, γιατί το αγαπούσε και είχε θέληση και υπομονή, όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν.

Liam Ireland: Έξοδος για τον ηθοποιό από τη Γη της Ελιάς - Πού τον εντοπίσαμε!

liam.jpg

ΚΑΡΙΕΡΑ

Ο ηθοποιός έχει καταγωγή από Αγγλία και Ελλάδα. Είναι από το Ρέθυμνο της Κρήτης και σε ηλικία 6 ετών ήρθε στην Ελλάδα, όμως στα 20 του γύρισε στην Αγγλία, όπου και αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του IC Theater, στο Brighton, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε παραστάσεις και ταινίες. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, γνωστός για τα... μπασκετικά του αισθήματα, μιας και ο ίδιος αγωνιζόταν στην ομάδα του Ρεθύμνου, πήγαινε συχνά στο Ρέθυμνο για να παρακολουθήσει αγώνες, καθώς αγωνίζονται εκεί φίλοι του. Πολυτάλαντος, τραγουδά και παίζει μουσική, οπότε, όταν του ήρθε το μήνυμα από τον Ανδρέα Γεωργίου για τη σειρά, έκανε το μεγάλο βήμα.

Ο Λίαμ Αϊρλαντ ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές, ο Στέφανος, που ζούσε έναν μεγάλο έρωτα με τη Μυρτάλη, με φόντο τη Μάνη, κάτι που είχε κλέψει τις εντυπώσεις.

Η καριέρα του δεν σταματά. Αγαπά την τηλεόραση και τον κινηματογράφο και έχει κερδίσει πολύ καλές κριτικές. Γι’ αυτό και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη πολλές προτάσεις, τις οποίες θα εξετάσει όταν ολοκληρώσει τη θητεία του.

_liamireland_1716632499_3375680529660777099_47625891749.jpg

ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ

Όταν έχασε τον πατέρα του, η μητέρα του αποφάσισε να επιστρέφουν στην Ελλάδα.

«Ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή από καρκίνο. Δεν τον θυμάμαι, ήμουν 2 ετών, αλλά έχω ιστορίες για εκείνον και γι΄αυτό νιώθω ευγνώμων. Όταν ήμουν μικρός, έλεγα συνέχεια “Γιατί δεν είναι εδώ να με προστατέψει” », είχε πει στο «Mega Καλημέρα». Η μητέρα του είναι δασκάλα της Ashtanga Vinyasa Yoga και γι’ αυτό μετακόμιζαν. Έχει ζήσει στην Αθήνα, αλλά και σε όλη την Κρήτη, ενώ έχει αλλάξει και αρκετά σχολεία. Ακόμα και σήμερα του αρέσει να ταξιδεύει και να μη μένει για αρκετό καιρό στο ίδιο μέρος.

Αν και ονειρευόταν να γίνει μεγάλος μπασκετμπολίστας, όταν ήταν στο Λύκειο δοκίμασε ένα μάθημα υποκριτικής, κατάλαβε πως δεν ήθελε να κάνει τίποτα άλλο. Λατρεύει τις ταινίες και από παιδί τις έβλεπε σχεδόν κάθε μέρα. Τον εκφράζει η ταινία «Κάπτεν Φαντάστικ», γιατί εξηγεί τη σημασία τού να έχεις τη φύση στη ζωή σου.

Πηγή: Secret

Διαβάστε επίσης:

Liam Ireland: Επιστρέφει στη Γη της Ελιάς

Liam Ireland: Συγκλονίζει για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχθηκε επί τρία χρόνια όταν ήταν παιδί

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved