Μάνος Βακούσης: «Τα τελευταία χρόνια ακούω να με φωνάζουν με το όνομά μου και αυτό με συγκινεί πολύ»
Showbiz

Μάνος Βακούσης: «Τα τελευταία χρόνια ακούω να με φωνάζουν με το όνομά μου και αυτό με συγκινεί πολύ»

Ο Μάνος Βακούσης πρωταγωνιστεί με τον ρόλο του Χρεμύλου στον «Πλούτο» του Αριστοφάνη που θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Αυτό είναι μια τεράστια αγκαλιά στον νέο άνθρωπο», αναφέρει ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Μάνος Βακούσης, ένας ηθοποιός που έχει μεγαλουργήσει πλάι στον Αλέξη Μινωτή, τον Κάρολο Κουν, τον Σπύρο Ευαγγελάτο, τον Σωτήρη Τσαφούλια και πλήθος ακόμα σπουδαίων Ελλήνων καλλιτεχνών, νιώθει σήμερα ταπεινός
για το Μεγάλο Βραβείο Θεάτρου που του αποδόθηκε πρόσφατα.

«Όταν έχεις γεννοβολήσει πολλά παιδιά, όπως για μένα είναι οι ρόλοι που έχω παίξει και με τους οποίους έχω ασχοληθεί ατελείωτες ώρες, είσαι ταπεινός. Αυτό το βραβείο το απόλαυσα πάρα πολύ, γιατί μου άνοιξε πάλι το παιχνίδι της έρευνας σε νέους ρόλους. Με ωθεί πάλι στη μαγική λέξη που λέγεται “απορία". Νιώθω ότι ξεκινάω πάλι από την αρχή. Τώρα πια έχω την ευκαιρία να επιλέγω τους ρόλους μου και αυτό είναι ένα δώρο για εμένα.

Μάνος Βακούσης: Το ψέμα για την καταγωγή του, η σχέση με τη Μαρίζα Κωχ & η δουλειά σε... νεκροτομείο

vakousis.jpg

Παλιά ήθελα απλώς να παίζω συνέχεια και οπουδήποτε. Είχα αυτήν την τρέλα, δεν ήθελα τίποτα άλλο. Ήμουν ένα παιδί που πάντα ανέβαινα στα δέντρα και έπιανα τις χρυσόμυγες και πάντα έκανα τέτοιες παλαβομάρες, για να ομορφαίνω τον κόσμο.

Ο ηθοποιός που παίζει στη σκηνή με τον θεατή που τον παρακολουθεί γίνονται ένα. Μπαίνει ο ένας στην ψυχή του άλλου και δημιουργείται μια ρωγμή αγάπης. Για πολλά χρόνια άκουγα στον δρόμο να λένε οι άνθρωποι που με έβλεπαν “ο ηθοποιός, ο ηθοποιός” και δεν έλεγαν “ο Μάνος Βακούσης”. Τα τελευταία χρόνια τούς ακούω να με φωνάζουν με το όνομά μου και αυτό με συγκινεί πολύ. Ήταν μια φιλοδοξία που είχα μέσα στη μοναχικότητά μου», καταλήγει μιλώντας στη Secret.

Διαβάστε επίσης:

Μάνος Βακούσης: «Με συγκλόνισε η φυγή της Μαίρης Χρονοπούλου»

Μάνος Βακούσης: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας δαιμονικός άνθρωπος που ξέρει να ελίσσεται»

Μάνος Βακούσης στο Mega Καλημέρα: Πηγαίνω και χαζεύω τα κόκκαλα της μάνας μου στο κοιμητήριο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved