Όλγα Κιουρτσάκη: «Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρο βιβλίο για τα συναισθήματά μου όλο αυτό το διάστημα»
Showbiz

Όλγα Κιουρτσάκη: «Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρο βιβλίο για τα συναισθήματά μου όλο αυτό το διάστημα»

Μία από τις πιο δυνατές συναισθηματικά περιόδους βιώνει η Όλγα Κιουρτσάκη η οποία έφερε πριν από ακριβώς έντεκα μήνες στον κόσμο την κόρη της. 

Η ευτυχία της δεν περιγράφεται και μάλιστα και η ίδια παραδέχτηκε ότι χρειάζεται ολόκληρο βιβλίο για να καταφέρει τελικά να εκφράσει το τι ακριβώς νιώθει.

Άντζελα Δημητρίου: Στο Λιτόχωρο με την κόρη & τον γαμπρό της – Η φωτογραφία από το ταξίδι

Photo-shared-by-Olga-Kiourtsaki-Olga_dk-on-March-21-2024-tagging-@fotios_losis.-May-be-an-image-of-1-person-baby-smiling-slide-and-park..jpg

Με αφορμή μία τρυφερή στιγμή που ταΐζει την κόρη της, η Όλγα, κόρη της Άντζελας Δημητρίου ανέβασε ένα υπέροχο βίντεο μέσα από το παιδικό δωμάτιο την ώρα που ταΐζει τη μικρούλα της και έγραψε στη λεζάντα:

«Το δικό μας τυχερό αστέρι 11 μηνών σήμερα! Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρο βιβλίο για τα συναισθήματα μου όλο αυτό το διάστημα, αλλά θα προτιμήσω να πω μια λέξη που περικλείει όσα νιώθω, ΕΥΤΥΧΙΑ!

Αυτό είναι η μεγαλύτερη ευτυχία στην ζωή, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία στην ζωή εκτός από τα παιδιά μας!».

Και γιατί να μην νιώθει έτσι αφού πλέον έχουν αποκατασταθεί και οι σχέσεις με τη μητέρα της, τη μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού Άντζελα Δημητρίου η οποία φυσικά και έχει μεγάλη αδυναμία στην εγγονής της.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

https://www.instagram.com/reel/C83_CDboUq-/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved