Η συγκινητική ανάρτηση του Σεφερλή: «Το κλάμα χρειάζεται καμιά φορά, για να ξεπλύνει...»
Showbiz

Η συγκινητική ανάρτηση του Σεφερλή: «Το κλάμα χρειάζεται καμιά φορά, για να ξεπλύνει...»

Μία συγκινητική ανάρτηση με ένα βίντεο στο οποίο μιλάει ο ίδιος, έκανε ο Μάρκος Σεφερλής, εν μέσω πρόβας για τη νέα του παράσταση στο Δελφινάριο. 

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους του όλα τα συναισθήματα που τον κατέκλυζαν εν μέσω πυρετού προετοιμασίας για έναν μονόλογο που κάνει πρόβα και θα συμπεριλάβει στα νούμερά του στο γνωστό θέατρο στον Πειραιά.

Σεφερλής - Τσαβαλιά: Ο γιος τους, Χάρης έγινε 20 ετών - Δες πόσο έχει μεγαλώσει σήμερα!

Ο Μάρκος Σεφερλής εκτός από την εξομολόγησή του στο βίντεο που ανήρτησε έγραψε και στη λεζάντα του:

«Το κλάμα χρειάζεται καμιά φορά, για να ξεπλύνει όλα αυτά που μας βαραίνουν και να λυτρώσει την ψυχή μας! Αυτό γίνεται και σε μένα κάθε φορά που παίζω έναν τέτοιο μονόλογο, γεμάτο σκληρές και πικρές αλήθειες! Το ότι καταφέρνω και σας συγκινώ - μικρούς και μεγάλους - και σας κάνω να νιώσετε κι εσείς όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, για μένα σημαίνει πολλά!

Κι αυτό μου δίνει κουράγιο και δύναμη, για να συνεχίσω αυτόν τον μοναχικό δρόμο που έχω επιλέξει να τραβήξω απέναντι σε όλους και σε όλα! Κι’ αυτό το κάνω, γιατί έχω δίπλα μου όλους εσάς! Αυτό είναι που δεν μου συγχωρούν! Τη μεγάλη αγάπη σας! Σας ευχαριστώ για μία ακόμα φορά μέσα από την καρδιά μου!».

https://www.instagram.com/reel/C8168BksLt2/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved