Όλια Λαζαρίδου: «Η λύπη στα παιδικά μου χρόνια είχε μια απόλαυση, ήμουν ένα παραμελημένο παιδάκι»
Showbiz

Όλια Λαζαρίδου: «Η λύπη στα παιδικά μου χρόνια είχε μια απόλαυση, ήμουν ένα παραμελημένο παιδάκι»

Η Όλια Λαζαρίδου βρέθηκε στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για τον τρόπο που εκλαμβάνει τα πράγματα, τόσο στο παρελθόν όσο και μετά την ηλικία των 50 ετών. 

Η ηθοποιός αρχικά μίλησε για την παράσταση Θεόφιλος sold" την οποία σκηνοθετεί. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις συνεργασίες της σχολιάζοντας σχετικά:

Όλια Λαζαρίδου: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η ζωή στο οικοτροφείο

«Στην εμπιστοσύνη μου στους ανθρώπους χαλάρωσα, με κουπί πολύ, μετά τα 50 μου. Ήταν μια μακριά πορεία για την οποία και λέω ότι από τα 50 και μετά άρχισε να είναι πιο πραγματική μου ζωή. Με την έννοια ότι άρχισα να βλέπω τον διπλανό μου. Είναι η ηλικία, νομίζω, που αρχίζεις να απελευθερώνεσαι από μερικά πράγματα».

Η Όλια Λαζαρίδου συνέχισε λέγοντας: «Μικρή θεωρώ πως ήμουν πολύ θαμπωμένη. Δηλαδή μπορεί να νόμιζα ότι είμαι πολύ κοντά σε κάτι αλλά στην πραγματικότητα έβλεπα τον εαυτό μου, δεν έβλεπα ακριβώς τον άλλον... Μου έλεγαν και «δεν βλέπεις» και «δεν ακούς», μου το έλεγαν πολύ συχνά και οι σκηνοθέτες. Μου έλεγαν ότι ήμουν αφηρημένη, βέβαια, με ακολουθούσε αυτό. Ήταν όμως ο τρόπος μου να προσλαμβάνω την πραγματικότητα, αυτό ήταν. Δηλαδή μου έχει τύχει και το εξής όταν κάναμε μια παράσταση».

Και επεσήμανε στη συνέχεια: «Μου το έχει πει ο Δημήτρης Παπαιωάννου, που είχαμε κάνει «Τα παραμύθια των αδελφών Γκριμ» πριν από χρόνια, «της Όλιας της λες και νομίζεις ότι δεν σε ακούει αλλά έρχεται η στιγμή, όταν ωριμάσουν τα πράγματα, που τα κάνει αυτά που της έχεις πει οπότε καταλαβαίνεις ότι, εκείνη την ώρα που μίλαγες, σε άκουγε κατά βάθος». Μέσα μου, αν με ρωτήσετε τώρα, είμαι 9 χρονών παιδάκι».

Η ηθοποιός μίλησε και για την παιδική της ηλικία αποκαλύπτοντας πως ήταν ένα παραμελημένο παιδί:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved