Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Με πλησίασε ένας νεαρός σε μπαρ και με ρώτησε γιατί έβγαλα την ελιά μου»
Showbiz

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Με πλησίασε ένας νεαρός σε μπαρ και με ρώτησε γιατί έβγαλα την ελιά μου»

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου βρέθηκε στην εκπομπή The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη ζωή της. 

Σε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξή της, η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πώς το «ασχημούτσικο» κοριτσάκι, που έκλαιγε όταν ανέβαινε να πει ποιήματα στο σχολείο, έγινε μια τόσο πετυχημένη ηθοποιός;

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Η βιολογική κούραση είναι μύθος και μπορώ να το πω από τα χρόνια που έχω

THE-2NIGHT-SHOW_MIRKA-PAPAKWNSTANTINOY-(3).jpg

«Όταν έβλεπα πράγματα γκρίζα έριχνα λίγη χρυσόσκονη για να φτιάχνω. Δεν ξέρω αν ήταν καλύτερα στο παρελθόν, ήταν αλλιώς» είπε μεταξύ άλλων η ίδια.

Επίσης αποκάλυψε και πώς αποφάσισε στα 17 της χρόνια να γίνει ηθοποιός και πώς το ανακοίνωσε στους γονείς της. Δείτε το βίντεο:

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου επίσης, επεσήμανε πως δεν αντέχει την τοξικότητα ενώ τόνισε πως την ιντριγκάρουν οι ρόλοι των «σπασμένων» ηρωίδων στις δουλειές της.

«Δεν αντέχω την τοξικότητα, τη σκοτεινιά και τη μαυρίλα. Δεν υπάρχει λόγος να βγάζουμε τέτοια συναισθήματα στον άλλον» τόνισε.

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε γιατί έβγαλε τη χαρακτηριστική ελιά που είχε στο πρόσωπό της, η ηθοποιός διηγήθηκε μία απίστευτη ιστορία καθώς όπως είπε, οι φίλοι της δεν είχαν αντιληφθεί ότι είχε πάει και την είχε αφαιρέσει ύστερα από προτροπή του δερματολόγου της, όχι για αισθητικούς λόγους αλλά για λόγους υγείας που όμως τελικά αποδείχτηκε ότι δεν συνέτρεχαν. Το αντιλήφθηκε όμως ένας νεαρός σε μπαρ που δεν γνώριζε και μάλιστα την πλησίασε και τη φλέρταρε, κάνοντας τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να γελάσει.

THE-2NIGHT-SHOW_MIRKA-PAPAKWNSTANTINOY-(1).jpg

Όταν ρωτήθηκε για τον έρωτα στη ζωή της, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου παραδέχτηκε ότι ο πρώην σύζυγός της Δάνης Κατρανίδης και ο επίσης ηθοποιός Ρήγας Αξελλός είναι οι άνθρωποί της.

«Ο σύντροφος, ο άνθρωπος που είναι δίπλα σου, είναι πολύ σημαντικό... Τώρα είμαστε καλά» αρκέστηκε να πει η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved