Ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε - Η ανακοίνωση on camera
Showbiz

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε - Η ανακοίνωση on camera

Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε και μόλις έγινε γνωστό.

Χώρισε και το ανακοίνωσε on camera!

«Είμαι ελέυθερος, έχω χωρίσει εδώ και τρεις εβδομάδες. Δεν είμαστε πλέον μαζί, της εύχομαι όμως τα καλύτερα, όλα καλά. Τώρα θέλω να αφοσιωθώ στη δουλειά μου» είπε ο Τίτος Λαχανάς αποκαλύπτοντας έτσι τον χωρισμό του από την Αριστέα Αλεξανδράκη.

Xwrismos.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι γνωρίστηκαν μέσα στο Fame Story και έγιναν ζευγάρι λίγο πριν το μουσικό show ρίξει αυλαία και τώρα ο τραγουδιστής αποκάλυψε στο Breakfast@star ότι δεν είναι πια μαζί με την Αριστέα.

xorismos-1.jpg

Ο Τίτος σε παλιότερη συνέντευξή του είχε πει για την Αριστέα Αλεξανδράκη: "Με την Αριστέα είχαμε από την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε καλή επαφή. Είχαμε χημεία, αλλά δεν υπήρχε κάποιο άλλο συναίσθημα. Είναι ένα κορίτσι που δεν μπορείς να προσεγγίσεις εύκολα. Ήταν πιο κλειστή, φαινόταν κιόλας, νομίζω, και από τη στάση του σώματός της. Στη διάρκεια του σόου απομακρυνθήκαμε λίγο, αλλά τα βρήκαμε πράγματι τη βραδιά του ΝΟΧ. Πιο νωρίς δεν θα τολμούσα να την προσεγγίσω. Την πρώτη κίνηση την έκανε η Αριστέα, όταν έπρεπε να βγάλουμε μια φωτογραφία όλοι μαζί και με φώναξε να καθίσω δίπλα της, και τότε σκέφτηκα: «Μάλλον κάτι συμβαίνει εδώ»".

Δείτε την αποκάλυψή του παρακάτω

Το ζευγάρι του Fame Story, η total black βραδινή έξοδος της Βούλγαρη & οι off white μπότες της Νόβα

Fame Story: Αλεξανδράκη - Λαχανάς: Ο στόχος, η μουσική, ο έρωτας μέσα στο σπίτι και η ζωή εκτός

Είναι επίσημο: Ο Τίτος και η Αριστέα παραδέχτηκαν για πρώτη φορά ότι έγιναν ζευγάρι στο Fame Story!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved