Μαρία Ναυπλιώτου: «Μόνο η αγάπη μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα»
Showbiz

Μαρία Ναυπλιώτου: «Μόνο η αγάπη μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα»

Η Μαρία Ναυπλιώτου παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε γνωστή εφημερίδα και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στο πόσο σημαντικός είναι ο έρωτας και η αγάπη στη δική της ζωή και αν αποτελούν κινητήριο δύναμή της.

  • Πώς αντιμετωπίζεις το πέρασμα του χρόνου;

Ο χρόνος που περνά έχει να κάνει με το πως κανείς διαχειρίζεται τον εαυτό του, τι σχέση έχει μαζί του και το πως διαχειρίζεται τα θετικά και τα αρνητικά που φέρνει το πέρασμα του χρόνου. Αν κάποιος το διαχειρίζεται δημιουργώντας μια καλή σχέση με τον εαυτό του, τα πράγματα είναι πάντα υπέρ.

Μαρία Ναυπλιώτου: «Υπήρξε έλλειψη σύνδεσης μεταξύ αυτού που αισθανόμουν κι αυτού που έδειχνα»

nafpliotou-(2).jpg
  • Μέσα σε αυτόν τον ανταγωνιστικό χώρο του θέατρου και της τέχνης γενικότερα, έχεις δημιουργήσει φιλίες;

Η φιλία είναι πολύ δύσκολη, έτσι κι αλλιώς. Θα πρέπει να επενδύσει, να προσφέρει, να επιτρέπει. Δεν είναι εύκολο σε κανέναν χώρο. Σε έναν χώρο ανταγωνιστικό πάντα υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις ανθρώπων που έχουν τη δυνατότητα να αγαπούν, να δίνουν, να προσφέρουν, να θαυμάζουν, αντί να ζηλεύουν και να αντιστρέφουν τα αρνητικά συναισθήματα σε κάτι θετικό.

nafpliotou-(4).jpg
  • Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;

Ο έρωτας είναι ένα ζωογόνο στοιχείο της ζωής μας και δεν θα μπορούσε κάποιος ζωντανός άνθρωπος να μην τον λαμβάνει υπόψιν του. Μόνο όταν σταματάς να είσαι στη ζωή σταματούν και τα συναισθήματα να έχουν σημασία.

  • Η αγάπη αλλάζει τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα;

Μόνο η αγάπη μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα και αυτό ξεκινά από την αγάπη προς τον εαυτό μας. Αν δημιουργήσεις μια σχέση με τον εαυτό σου και ανακαλύψεις όλα τα κομμάτια που σου αρέσουν αλλά και αυτά που αισθάνεσαι ότι υπολείπεσαι ή είναι αρνητικά ή κομμάτια με γωνίες. Όταν αρχίσεις να αγαπάς αυτά τα κομμάτια, έχεις μια πιθανότητα να είσαι πιο ανοιχτός, πιο γενναιόδορος και με μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και προς τους άλλους ανθρώπους, είπε η Μαρία Ναυπλιώτου στη Real.

Διαβάστε επίσης:

H σικ Μαρία Ναυπλιώτου, η σπάνια εμφάνιση της Άννας Κουρή και τα ερωτευμένα ζευγάρια, σε πρεμιέρα!

Μαρία Ναυπλιώτου: «Κάποια στιγμή πόνεσα, έκλαψα πολύ, υπέφερα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved