Τάνια Τσανακλίδου: «Μου είναι δύσκολο. Δεν θέλω να πω ονόματα γιατί θα βάλω τα κλάματα»
Showbiz

Τάνια Τσανακλίδου: «Μου είναι δύσκολο. Δεν θέλω να πω ονόματα γιατί θα βάλω τα κλάματα»

Η Τάνια Τσανακλίδου μιλά για όλους και για όλα αλλά και για τις εμφανίσεις της.

Όπως χαρακτηριστικά λέει η ίδια, της είναι πάρα πολύ δύσκολο το γεγονός ότι κάποιοι φίλοι από τα παλιά, δεν είναι πλέον στη ζωή.

  • Σας είναι δύσκολο να σκέφτεστε ότι κάποιοι άνθρωποι που θα έρχονταν κανονικά στο Ηρώδειο δεν θα είναι εκεί διότι δεν βρίσκονται πια ανάμεσά μας;

«Ναι, δεν θέλω να πω ονόματα, γιατί θα βάλω τα κλάματα. Ξέρετε, όταν είχα πάει στο Olympia του Παρισιού για συναυλίες με τον Γιώργο Νταλάρα το 1987 είχε μόλις πεθάνει η μαμά μου. Και είχα ζητήσει από το θέατρο να αφήσει μια θέση κενή στην πρώτη σειρά γιατί είχα ακουμπήσει ένα σάλι που είχε φτιάξει η μαμά μου και το φορούσε μέχρι το τέλος. Και κάθε βράδυ τραγουδούσα για εκείνη. Ήταν ένα γκρι σιέλ σάλι. Το είχε πλέξει με το βελονάκι. Και ήταν ακουμπισμένο εκεί στο νούμερο δύο της πρώτης σειράς».

Γιάννης Φέρτης: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του - Τα δάκρυα της Ντενίση & η συγκίνηση της Τσανακλίδου

  • Έχει αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο βιώνετε την απώλεια με το πέρασμα των χρόνων;

«Ναι, βέβαια. Η απώλεια όταν είσαι μικρός είναι αβάσταχτα οδυνηρή. Όσο μεγαλώνει όμως και πλησιάζει και εσύ στον δικό σου θάνατο, στη δική σου αποδημία, την αντιμετωπίζεις πιο ήρεμα. Με την έννοια ότι πια οι πιο πολλοί σου φίλοι, οι άνθρωποι που αγαπάς, έχουν ήδη φύγει. Οπότε λες “ωραία, σε λίγο θα είμαι κι εγώ εκεί μαζί τους”. Γι’ αυτό νομίζω ότι όσο πιο μεγάλος είναι κανείς στην ηλικία έχει μια διαφορετική στωικότητα και αποδοχή απέναντι στις απώλειες. Είναι η άποψή μου, μπορεί να κάνω λάθος».

  • Τι άλλο κερδίζει ή χάνει κανείς μεγαλώνοντας;

«Εγώ έχω περάσει τρεις υπαρξιακές κρίσεις που είχαν να κάνουν με την ηλικία: μία στα 40, μία στα 50 και μία στα 60. Με πολύ μεγάλη οδύνη, γιατί αρχικά έβλεπα το πρόσωπό μου να αλλάζει, μετά έβλεπα το σώμα μου να αλλάζει, μετά άρχισα να βλέπω τα σημάδια, τους πόνους στα γόνατα ή στην πλάτη.

Όμως στα γενέθλια μου των 70 χρόνων έκανα την πιο μεγάλη γιορτή που είχα κάνει ποτέ. Και αυτό που αισθάνομαι πια είναι μια υπέροχη γλυκιά απελευθέρωση και μια απόλυτη συμφιλίωση. Απόλυτη. Απλώς, αποφεύγω πολύ τις τηλεοράσεις, γιατί δεν μου αρέσει να βλέπω πόσο πολύ γέρασα», είπε η Τάνια Τσανακλίδου στο Βήμα.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Φέρτης - O έρωτας με την Τσανακλίδου & το σπαρακτικό αντίο: «Καληνύχτα γλυκέ μου πρίγκιπα»

Τάνια Τσανακλίδου: Αποκάλυψε στα γενέθλιά της την πραγματική ηλικία της και άφησε... άφωνους πολλούς

Τσανακλίδου: Εκτιμώ την Καινούργιου - Έχουμε δει φρικτές αηδίες σε τέτοιες εκπομπές

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved