Showbiz

Μαρίλια Χαριδήμου: «Σκέφτομαι με το τέλος της σειράς να πάρω τον χρόνο μου & να μείνω με το παιδί»

Η Μαρίλια Χαριδήμου, η Κύπρια ηθοποιός, που παρακολουθούμε στη σειρά «Σαν ψέμα» στο Open, διανύει μια μοναδική περίοδο στη ζωή της.

Ο κυριότερος λόγος για την ευτυχία που βιώνει είναι ο ερχομός του πρώτου παιδιού της καρπού του έρωτά της με τον ηθοποιό Γρηγόρη Γεωργίου, που φέτος συμμετείχε στη σειρά του Mega «Famagusta».

Σαν ψέμα... χαρακτηρίζει τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού η ηθοποιός.

«Η εγκυμοσύνη δεν ήταν προγραμματισμένη. Ήξερα πως κάποια στιγμή ήθελα να αποκτήσω ένα παιδί, όμως κανείς δεν είναι έτοιμος. Ειδικά στο πρώτο παιδί, υπάρχει φόβος», λέει στη Realnews.

Σαν Ψέμα: Έγκυος στον έκτο μήνα πρωταγωνίστρια της σειράς! Ο αγαπημένος της παίζει στο Famagusta!

Σε αυτή τη φάση έχει μια πολύ καλή εγκυμοσύνη, που της επιτρέπει να εργάζεται, αλλά μετά τον ερχομό του παιδιού θα ήθελε για ένα διάστημα να αφιερωθεί στη μητρότητα: «Η αλήθεια είναι ότι ήρθε σε μια στιγμή που το πρόγραμμά μου είναι πολύ φορτωμένο. Σκέφτομαι με το τέλος της σειράς να πάρω τον χρόνο μου και να μείνω με το παιδί μου. Και το θέλω και νομίζω ότι θα το χρειάζεται το μικρούλι. Πιστεύω ότι για να είναι καλά ένα παιδί πρέπει να είναι και η μαμά του. Οπότε, όταν αισθανθώ την ανάγκη να δουλέψω, θα το κάνω».

Η Μαρίλια και ο Γρηγόρης δεν κάνουν σχέδια, όμως η ζωή έκανε το δικό της και το ομορφότερο.

«Πιστεύω πως πιο μεγάλο σχέδιο από τον ερχομό ενός παιδιού δεν υπάρχει. Ζούμε το τώρα και το ζούμε ωραία. Δεν είμαστε των μεγάλων σχεδίων, βήμα-βήμα το πάμε», σημειώνει η ηθοποιός. Όσο για το αν θα προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, είναι κατασταλαγμένη: «Δεν κάνουμε σχέδια για γάμο. Δεν είμαι από τις κοπέλες που ονειρεύονται την ημέρα του γάμου τους. Μεγαλώνοντας θέλω να μένω στην ουσία. Πολλές φορές βλέπεις ανθρώπους λίγο μετά τον γάμο να παίρνουν χωριστούς δρόμους και αυτό με φοβίζει. Δεν έχω κάποια ανάγκη επιβεβαίωσης μέσω του γάμου, νομίζω ότι προς το παρόν θα τo αφήσουμε».

Διαβάστε επίσης:

Μαρίλια Χαριδήμου: «Πάντα με γοήτευε να δημιουργώ καινούργιους κόσμους»

Μαρίλια Χαριδήμου: «Στις διακοπές κλείνω το κινητό»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved