Μαρίλια Χαριδήμου: «Δόξα τω Θεώ, τα πράγματα για μένα & τον Γρηγόρη τον τελευταίο καιρό πάνε καλά»
Showbiz

Μαρίλια Χαριδήμου: «Δόξα τω Θεώ, τα πράγματα για μένα & τον Γρηγόρη τον τελευταίο καιρό πάνε καλά»

Η Μαρίλια Χαριδήμου, η Κύπρια ηθοποιός, που παρακολουθούμε στη σειρά «Σαν ψέμα», περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον ηθοποιό Γρηγόρη Γεωργίου, που φέτος συμμετείχε στη σειρά του Mega «Famagusta».

Η Μαρίλια και ο Γρηγόρης γνωρίστηκαν πριν από πέντε χρόνια, όταν υποδύονταν το ζευγάρι στη σειρά «Εσύ στον κόσμο σου».

Ακόμη υπάρχουν άνθρωποι στην Κύπρο που τους αναγνωρίζουν ως το ζευγάρι της σειράς. Το γεγονός ότι κάνουν την ίδια δουλειά έχει και τα καλά του και τα κακά του.

«Ένας άνθρωπος του ίδιου επαγγέλματος μπορεί να κατανοήσει τα ωράρια και να είναι υποστηρικτικός. Από την άλλη, έχεις τις ίδιες αγωνίες και την αστάθεια που δημιουργεί το επάγγελμα. Δόξα τω Θεώ, τα πράγματα και για μένα και για τον Γρηγόρη τον τελευταίο καιρό πάνε πολύ καλά. Οπότε θέλω να πιστεύω ότι έχουμε βάλει ένα λιθαράκι και πάμε παρακάτω».

Σαν Ψέμα: Έγκυος στον έκτο μήνα πρωταγωνίστρια της σειράς! Ο αγαπημένος της παίζει στο Famagusta!

marilia_xaridimou_fb.jpg

Στη σειρά «Σαν ψέμα», που σκηνοθετεί ο Σταύρος Ποταμίτης η Μαρίλια υποδύεται μια αμφιλεγόμενη ηρωίδα, τη Μάρθα, που έφερε και την ίδια σε δίλημμα: «Η Μάρθα στην αρχή μού φαινόταν πολύ δολοπλόκα. Στην πορεία βγήκε μια πιο τρυφερή και πιο ανθρώπινη πλευρά της και τελικά την αγαπώ».

Εκτός από ηθοποιός η Μαρίλια τραγουδάει σε μικρές σκηνές ενώ είναι και επιχειρηματίας διατηρώντας δύο καταστήματα ρούχων με ελληνικά brands στην Κύπρο.

Πηγή: realife

Διαβάστε επίσης:

Μαρίλια Χαριδήμου: «Πάντα με γοήτευε να δημιουργώ καινούργιους κόσμους»

Μαρίλια Χαριδήμου: «Στις διακοπές κλείνω το κινητό»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved