Βασιλική Τρουφάκου: Η εγκυμοσύνη της μέσα από ένα τρυφερό βίντεο
Showbiz

Βασιλική Τρουφάκου: Η εγκυμοσύνη της μέσα από ένα τρυφερό βίντεο

Η Βασιλική Τρουφάκου, πρόσφατα, έφερε στον κόσμο στο πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι και η ευτυχία της δεν κρύβεται.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είδαμε τις πρώτες του φωτογραφίες ενώ η ίδια μοιράζεται μέχρι και σήμερα μαζί μας στιγμιότυπα και από την εγκυμοσύνη της.

Η ηθοποιός που από την πρώτη στιγμή ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τη γέννηση του μικρούλη, ανεβάζοντας δύο υπέροχες φωτογραφίες της με το νεογέννητο μωρό της λίγο μετά τον τοκετό, θέλησε να ποστάρει και ένα βίντεο, δείχνοντάς μας μέσα από αυτό το πώς βίωσε την εγκυμοσύνη της όλους τους περασμένους μήνες.

Βασιλική Τρουφάκου: Τα νυχτοπερπατήματα με τον γιο της και ο θηλασμός στη μέση του δρόμου

vassiliki_troufakou_1717006463_3378817568003701672_1497120428.jpg

Έχοντας το μωράκι της για 9 μήνες στην κοιλιά της, η όμορφη ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου, πήγαινε καθημερινά στον καθρέφτη της και έβγαζε φωτογραφίες και βίντεο. Η κοιλίτσα φούσκωνε και το χαμόγελο μεγάλωνε επίσης!


«Πολύ καλά πήγε αυτο! 💓 #newborn #newmom #babyboy», έγραψε χαρακτηριστικά η Βασιλική Τρουφάκου στο βίντεο, στο οποίο την είδαμε να ποζάρει σε διάφορες φάσεις της καθημερινότητάς της με την φουσκωμένη κοιλιά της και κλείνοντας το βίντεο να έχει αγκαλιά τον μονάκριβο γιο της.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Γέννησε η Βασιλική Τρουφάκου & αυτά είναι τα πρώτα καρέ με το νεογέννητο-«Τα καταφέραμε αγοράκι μου»

Η Βασιλική Τρουφάκου έχει έτοιμο το παιδικό δωμάτιο του γιου της και μας ξεναγεί σε αυτό!

Τρουφάκου: Φόρεσε το ολόσωμο μαγιό της & έκανε βουτιά λίγο πριν γεννήσει! Ό,τι πιο cute είδες σήμερα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved