Ελένη Ψυχούλη: Το σπίτι της στο Πήλιο δεν έχει ούτε μια γωνιά χωρίς χρώμα και vintage διάθεση
Showbiz

Ελένη Ψυχούλη: Το σπίτι της στο Πήλιο δεν έχει ούτε μια γωνιά χωρίς χρώμα και vintage διάθεση

Η Ελένη Ψυχούλη τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει στο παρελθόν την Αθήνα και ζει στον Βόλο ενώ διατηρεί και εξοχική κατοικία στο Πήλιο.

Η γνωστή μαγείρισσα έχει ένα απίθανο σπίτι στο νότιο Πήλιο το οποίο το έχει διακοσμήσει με αγάπη από άκρη σε άκρη και ένα είναι το σίγουρο, ότι αν μπεις μέσα σε αυτό, δεν θα θες να βγεις καθώς η ομορφιά του σε συνεπαίρνει.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της. Ωστόσο, την έκπληξη αυτή τη φορά έκανε η Μάγια Τσόκλη, η οποία την επισκέφτηκε και ξετρελάθηκε μόλις μπήκε στον χώρο της.

Ελένη Ψυχούλη: Είμαι μόνη και είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μου!

mayatsoclis_1719730839_3401671292458601991_1773488958.jpg

Ανέβασε λοιπόν μια σειρά από φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της Ελένης Ψυχούλη στο Πήλιο και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

«Πέρασα το Σαββατοκύριακο στο Προμύρι και τη γύρω περιοχή του Νοτίου Πηλίου, στο καταπληκτικό σπίτι της @elenipsyhouli που τόσο της μοιάζει. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι το έχει φτιάξει με τα χεράκια της και τα προικιά που έχει συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια! Σε λίγο καιρό, το σπίτι θα προσφέρεται και για διαμονή στους λάτρεις των γαστρονομικών διαδρομών. #visitgreece #thessaly #pelion #interiordeco», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μάγια Τσόκλη.

Όπως θα δείτε και στα σχετικά στιγμιότυπα, το σπίτι είναι τελείως vintage και δεν υπάρχει ούτε μια γωνιά που να μην έχει χρώμα. Και όταν λέμε χρώμα, εννοούμε πολύ έντονο χρώμα!

Δείτε το παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

«Ζεις έναν φόβο θανάτου»: Συγκλονίζει η Ελένη Ψυχούλη περιγράφοντας πώς βίωσε την κακοκαιρία Daniel

Ψυχούλη: Σε απόγνωση μιλά για τη καταστροφική κακοκαιρία και συγκλονίζει: «Το χωριό μου δεν υπάρχει»

Ελένη Ψυχούλη: «Ζούμε από θαύμα! Αποκλεισμένοι, χωρίς ρεύμα…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved