Κώστας Καζάκος: Τα 4 άγνωστα παιδιά του και η απώλεια της κόρης του για την οποία δεν μίλησε ποτέ
Showbiz

Κώστας Καζάκος: Τα 4 άγνωστα παιδιά του και η απώλεια της κόρης του για την οποία δεν μίλησε ποτέ

Ήταν 13 Σεπτεμβρίου του 2022 όταν ο Κώστας Καζάκος έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στον χώρο της τέχνης. Ο ίδιος δημιούργησε και μία μεγάλη οικογένεια.

Ο Κώστας Καζάκος μετά την απώλεια της Τζένης Καρέζη με την οποία απέκτησαν τον γιο τους Κωνσταντίνο, αποφάσισε να ξαναφτιάξει τη ζωή του.

Ιάσoνας Καζάκος: Δείτε πόσο μεγάλωσε ο εγγονός της Τζένης Καρέζη

Συγκεκριμένα, πέντε χρόνια μετά τον θάνατο της Τζένης Καρέζη παντρεύτηκε για δεύτερη φορά την επίσης ηθοποιό, Τζένη Κόλλια με την οποία απέκτησαν τέσσερα παιδιά. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο, την Άρτεμη, την Ηλέκτρα και τη Μάγια.

6224_kostas_kazakos_tzeni_kolia_magia_kazakoy_alexandros_kazakos_772017-(1).jpg

Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ

Το 1999 ήταν μία από τις δυσκολότερες χρονιές της ζωής του καθώς στις 25 Ιουνίου πέθανε η μια από τις τρεις κόρες του, η 8 μηνών Άρτεμις - Γεωργία από σπάνια ασθένεια, μόλις μια βδομάδα μετά τη βάπτισή της.

Ο αγαπημένος ηθοποιός λάτρευε τα παιδιά του, με τα οποία περνούσε πολλές οικογενειακές στιγμές, όμως ποτέ μέχρι τον θάνατό του δε θέλησε να μιλήσει για το προσωπικό του δράμα.

kazakos-(1).jpeg

Ποιος ήταν ο Κώστας Καζάκος;

Ο Κώστας Καζάκος γεννήθηκε το 1935 στον Πύργο Ηλείας. Στα 18 του εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να σπουδάσει παιδαγωγός, ωστόσο η αριστερή κληρονομιά του πατέρα του έγινε λόγος αρνητικής αντιμετώπισής του από το πανεπιστήμιο. Του ζητούσαν χαρτί κοινωνικών φρονημάτων και επειδή δεν το είχε, δεν του επέτρεψαν την εγγραφή του στη σχολή. Έτσι, άλλαξε σταδιοδρομία και φοίτησε στη Σχολή Κινηματογράφου Λυκούργου Σταυράκου (1953-1956) και στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν (1954-1957).

Διαβάστε επίσης:

Τζένη Καρέζη: Το μυστικό που πήρε μαζί της, τα «μαύρα σύννεφα» & η τελευταία επιθυμία

Μέλπω Ζαρόκωστα για Καρέζη: «Καθυστέρησε να το αντιμετωπίσει! Δεν ξεχνιέται ο φόβος αυτός…»

Τζένη Καρέζη: Η σκληρή μάχη με τον καρκίνο & η τελευταία συνάντηση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved