Μαρία Χούκλη: Το τελευταίο δελτίο ειδήσεων, η σπάνια δημόσια εμφάνιση και η διαδικτυακή «εξαφάνιση»
Showbiz

Μαρία Χούκλη: Το τελευταίο δελτίο ειδήσεων, η σπάνια δημόσια εμφάνιση και η διαδικτυακή «εξαφάνιση»

Η Μαρία Χούκλη είναι η σιδηρά κυρία της δημοσιογραφίας που κατάφερε να φτάσει στην κορυφή και να βρίσκεται στο τιμόνι των δελτίων ειδήσεων για πάνω από 25 χρόνια. Η δημοσιογράφος με την χαρακτηριστική φωνή και την μοναδική πένα πήρε την απόφαση το 2017 να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρουσιάζοντας το τελευταίο δελτίο ειδήσεων στον ΑΝΤ1.

Ποια είναι η Μαρία Χούκλη;

Η Μαρία Χούκλη γεννήθηκε στις Σέρρες το 1961. Σπούδασε νομικά στη Θεσσαλονίκη, και εργάστηκε ως δικηγόρος επί δύο χρόνια. Το 1987 άρχισε να εργάζεται στην ΕΤ3, αργότερα δούλεψε σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και το 2001 επέστρεψε στην κρατική τηλεόραση. Παρουσίασε εκπομπή για βιβλία (Για μια θέση στο ράφι), και την εκπομπή Ομιλείτε Ελληνικά; η οποία ασχολήθηκε με τη σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας.

Σπάνια εμφάνιση για τη Μαρία Χούκλη! Το σικ ντύσιμο και η ασορτί μάσκα

xo8kli.jpg

Το 2007 ορίσθηκε συντονίστρια στην «τηλεμαχία» πριν από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Δούλεψε ως εκφωνήτρια στο ραδιόφωνο. Μέχρι το καλοκαίρι του 2010 ήταν η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό ΝΕΤ. Στις 2 Σεπτεμβρίου 2010 ανακοινώθηκε η ένταξή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ως παρουσιάστριας του κεντρικού καθημερινού δελτίου ειδήσεων του σταθμού. Αργότερα εργάστηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση

Η ίδια παρουσίασε το τελευταίο δελτίο ειδήσεων τον Ιούνιο του 2017. Μερικά χρόνια αργότερα έκανε την τελευταία δημόσια εμφάνισή της. Συγκεκριμένα το 2021 εμφανίστηκε στα Public με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Παπαχελά.

Δείτε φωτογραφίες.

Η διαδικτυακή «σιωπή»

Η Μαρία Χούκλη έχει κρατηθεί μακριά και από τα social media καθώς όπως θα δείτε και παρακάτω έκανε την τελευταία της ανάρτηση το 2021.

eer3.jpg

Χλόη Λιάσκου: Ο χρόνος σιωπής τελείωσε - Η νέα φωτό που ανέβασε η ίδια & η ηλικία

Κώστας Κακκαβάς: H απομόνωση, το προσωπικό του δράμα και η σημερινή εμφάνιση στα 88 του χρόνια

Το κορίτσι του καιρού άλλαξε… μαλλιά και καριέρα-Αγνώριστη σήμερα στα 36 της η Πετρούλα Κωστίδου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved