Γρηγορόπουλος-Ντεμίρη: «Το παιδί για το οποίο παντρευτήκαμε, δεν υπάρχει γιατί το χάσαμε»
Showbiz

Γρηγορόπουλος-Ντεμίρη: «Το παιδί για το οποίο παντρευτήκαμε, δεν υπάρχει γιατί το χάσαμε»

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη παραχώρησε συνέντευξη ο Χάρης Γρηγορόπουλος το πρωινό της Τρίτης 2/7. 

Ο ηθοποιός μίλησε για την γνωριμία του και τον γάμο με τη Φωτεινή Ντεμίρη ενώ αποκάλυψε πως η σύζυγός του είχε μια αποβολή στην πρώτη της εγκυμοσύνη.

«Γνωριστήκαμε στη σχολή από τις πρώτες ημέρες που γραφτήκαμε. Κάναμε ένα μάθημα για την αφή και γνωριστήκαμε με κλειστά μάτια. Την πρόταση γάμου την έκανα αναγκαστικά, δεν νομίζω ότι θα παντρευόμασταν αν δεν προέκυπτε κάποιο παιδί», είπε αρχικά ο Χάρης Γρηγορόπουλος.

Τίτος Γρηγορόπουλος:Έχεις δει τον γιο της Ντεμίρη & του «Τρελαντώνη» που παίζει στους Παγιδευμένους;

1675181430362-326400150-grigoropoulos-2.jpg

Και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Το παιδί για το οποίο παντρευτήκαμε, δεν υπάρχει γιατί το χάσαμε στη συνέχεια, αλλά μετά από δύο χρόνια ήρθε η Μαρίνα μας και μετά από τέσσερα ο Τίτος μας. Είμαστε παντρεμένοι 30 χρόνια και είμαστε μαζί ακόμα περισσότερα».

Στο αν έφτασαν ποτέ κοντά στον χωρισμό με την Φωτεινή Ντεμίρη, ο ηθοποιός απάντησε: «Φτάσαμε πολλές φορές κοντά στον χωρισμό, μετά από μεγάλους τσακωμούς, αλλά τελικά το κρατήσαμε. Η οικογένεια μας έχει δεμένους».

Δείτε το βίντεο:

Για τον γιο του που παίζει στη σειρά «Παραλία», ο Χάρης Γρηγορόπουλος απάντησε: «Είδαμε την παρθενική εμφάνιση του γιου μου όλη η οικογένεια και υποκλιθήκαμε. Είναι εξαιρετικός ηθοποιός και δεν το λέω επειδή είναι γιος μου, αλλά επειδή βλέπω τις ικανότητές. Έχουμε πολύ ισχυρή σχέση, κουβεντιάζουμε συνέχεια και ζητάει τις συμβουλές μου».

Ο “Τρελαντώνης” αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς»

Γρηγορόπουλος: Ο “Τρελαντώνης” αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς»

«Είναι γεγονός ότι στον θίασό μας υπάρχουν φαγωμάρες»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved