Showbiz

Γωγώ Ατζολετάκη: Αυτό είναι το μυστικό του γάμου της με τον Στέλιο Συρμόγλου

Για το μυστικό της επιτυχίας του γάμου της με τον Στέλιο Συρμόγλου μίλησε μεταξύ άλλων η Γωγώ Ατζολετάκη σε συνέντευξή της.

Η ηθοποιός ήταν άκρως αποκαλυπτική και έδωσε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη λέγοντας πράγματα από την καρδιά της.

  • Υπάρχει κάποια συνταγή και είστε τόσα χρόνια μαζί με τον σύζυγό σας Στέλιο Συρμόγλου;

Νομίζω ότι μια συνταγή για το ότι είμαστε τόσα χρόνια μαζί με τον σύζυγό μου είναι πως αναγνωρίζουμε και σεβόμαστε τις ιδιαιτερότητες ο ένας του άλλου. Έχουμε τον προσωπικό μας χώρο και χρόνο, δεν καταπιέσαμε ποτέ ο ένας τον άλλον. Είναι σημαντικό να μην πνίγει ο ένας τον άλλον, να έχει τον προσωπικό του κύκλο.

Το gossip-tv στην πρεμιέρα του «Βυσσινόκηπου» - Οι καλεσμένοι και οι παρουσίες που εντυπωσίασαν

  • Ποιο είναι το μυστικό σας που δεν περνάει χρόνος από πάνω σας;

Καταρχήν είμαι Κρητικιά, οπότε υπάρχει καλό DNA. Από την άλλη επεδίωκα πάντα να ζω κατά φύσιν και όχι παρά φύσιν. Είμαι χορτοφάγος 25 χρόνια γιατί πιστεύω μετά από μελέτες ότι ο άνθρωπος είναι θηλαστικό ζώον χορτοφαγικό. Επίσης γυμνάζομαι καθημερινά, κολυμπώ όταν έχω χρόνο και είμαι λιτοδίαιτη. Τρώω τόσο όσο για να ζήσω, δεν ζω για να τρώω. Δεν φορτώνω με τοξίνες ούτε τροφικές ούτε ψυχικές.

  • Είστε κατά των αισθητικών επεμβάσεων;

Δεν είμαι καθόλου κατά, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Αν δεν σου αρέσει το πρόσωπό σου και μπορείς να παρέμβεις χωρίς να γίνεις Μογγόλα, κάν’ το. Η παραμόρφωση είναι άσχημη. Άλλες συνάδελφοι έχουν επιλέξει να γεράσουν με τις ρυτίδες και αυτό είναι μια πολύ ωραία επιλογή. Ο καθένας όπως αισθάνεται.

  • Υπήρξε κάποιος θαυμαστής που ξεπέρασε τα όρια;

Δεν ξεπέρασε το όριο, γιατί η συμπεριφορά μου ήταν τέτοια.. Μπορεί να χτυπούσαν τα κουδούνια όταν άρχισα να γίνομαι γνωστή, αλλά δεν άνοιγα την πόρτα. Την προσωπική μου ζωή την προφύλασσα. Ήμουν πάντα της άποψης ότι τις εξετάσεις θα τις δώσω με το αποτέλεσμα της δουλειάς μου. Δεν έγινα βορά στα media, ούτε επέλεγα να εμφανίζομαι για να φωνάζω με τον τρόπο μου εδώ είμαι προσέξτε με. Σε κάποιους συναδέλφους αρέσει εμένα δεν μου πήγαινε, το να γίνω μαϊντανός δεν ταίριαζε στην ιδιοσυγκρασία μου, με κούραζε κιόλας, είπε η Γωγώ Ατζολετάκη στο Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου.

Διαβάστε επίσης:

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την Γωγώ Ατζολετάκη – Δείτε πώς είναι σήμερα

Γωγώ Αντζολετάκη: «Το συναίσθημα της σεξουαλικής παρενόχλησης το έχω βιώσει ως μαθήτρια»

Γωγώ Ατζολετάκη: Έτσι είναι σήμερα, στα 71 της, η πρώην Σταρ Ελλάς και πρωταγωνίστρια

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved