Μενεγάκη: Μετά το Mega τι; Γνωρίζουμε την απάντηση και έχει ομολογήσει & η ίδια σε ανύποπτες στιγμές
Showbiz

Μενεγάκη: Μετά το Mega τι; Γνωρίζουμε την απάντηση και έχει ομολογήσει & η ίδια σε ανύποπτες στιγμές

Σήμερα (5/7) η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετά οριστικά και αμετάκλητα τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του Mega, τουλάχιστον για φέτος και όσοι την ξέρουν, γνωρίζουν και ότι έχει έναν λόγο παραπάνω να θέλει να αφοσιωθεί το επόμενο διάστημα στην οικογένειά της που είναι όλος ο κόσμος της! 

Άλλωστε, ανεξαρτήτως τηλεοπτικών εξελίξεων, αποφάσεων, βελούδινων διαζυγίων ή τυχόν προτάσεων που έχει η Ελένη Μενεγάκη, για εκείνη, ο φάρος της και η κινητήριος δύναμή της ήταν, είναι και θα είναι τα μέλη της οικογένειάς της, τα παιδιά της και ο σύζυγός Μάκης Παντζόπουλος με τον οποίο είναι συνοδοιπόροι εδώ και πολλά χρόνια.

Η παρουσιάστρια με κάθε ευκαιρία κατά τη διάρκεια της σεζόν, αναφερόταν στα παιδιά της και τον άντρα της, ακόμα και για την πιο μικρή αφορμή ενώ βρισκόταν στα πλατό της εκπομπής της, Ελένη.

Για παράδειγμα, τον περασμένο Φεβρουάριο η Ελένη Μενεγάκη ενώ βρισκόταν στην κουζίνα όπου μαγείρευε ο Γιώργος Παπακώστας γλυκόξινο κοτόπουλο, του είπε πως θα ήθελε να της κρατήσει λίγο φαγητό προκειμένου να δοκιμάσει το μικρό της παιδί.

«Θα ήθελα να μου κρατήσεις λίγο να δοκιμάσει το παιδί μου να μού πει αν του αρέσει» τού είπε η Ελένη και πρόσθεσε: «Θέλω να το κάνω στο σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω να δω αν το μικρό μου παιδί (Μαρίνα Παντζοπούλου) το τρώει… Ε, όχι το μικρό δεν τρώει καυτερά…»!

menegaki-marina.jpg

Και τότε ο Γιώργος Παπακώστας της απάντησε: «τρώει πρώτα ένα πιάτο το παιδί και μετά βάζεις μπούκοβο στο φαγητό για τους υπόλοιπους για να φάνε καυτερό το φαγητό»!

Πιο πρόσφατα και συγκεκριμένα ανήμερα της γιορτής της και με αφορμή τη σόλο εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ και το γεγονός ότι ο Μπεν Άφλεκ εθεάθη χωρίς βέρα, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Όταν φοράτε τη βέρα σας και πρήζεται το δάχτυλό σας, αλλάξτε χέρι…»!

menegaki2121.jpg

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Εγώ πότε την πάω από τη μια μεριά και πότε από την άλλη. Κάποτε έλεγα γκαντεμιά και μετά είπα «Τι γκαντεμιά», γκαντεμιά είναι να τη βγάλω τελείως τη βέρα μου». Οπότε πότε από εδώ, πότε από εκεί (και την έβγαλε από το δεξί της χέρι και την πήγε στο αριστερό…) Ανά χρονιά αλλάζω χέρι! Ε, μα ναι… είναι κόλπο… Εξάλλου το χέρι δεν πρήζεται τόσο εύκολα, πρέπει να φοράς τη βέρα πολλά χρόνια στο ίδιο δάχτυλο…. με μια χρονιά δεν πρήζεται το χέρι»!

eleni-vera1.jpg

Κοινώς, αυτό που σκοπεύει να κάνει το επόμενο διάστημα η Ελένη Μενεγάκη είναι να αφοσιωθεί -όχι πώς δεν ήταν αφοσιωμένη- απερίσπαστη στην οικογένειά της, μιας και το καλοκαίρι, οι διακοπές, η ξεκούραση και η χαλάρωση την περιμένουν στον επίγειο παράδεισό της, την Άνδρο για να ηρεμήσει και να καταστρώσει ξανά τηλεοπτικά σχέδια, αν ισχύουν όλα όσα ακούγονται για τις προτάσεις που έχει δεχτεί.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved