Νόνη Δούνια: Η κόρη της, Ρία Μουρατίδη έγινε 18 χρονών και είναι μία κούκλα
Showbiz

Νόνη Δούνια: Η κόρη της, Ρία Μουρατίδη έγινε 18 χρονών και είναι μία κούκλα

Η κόρη της Νόνης Δούνια και του Κυριάκου Μουρατίδη, η Ρία έχει γενέθλια και η μαμά της τής ευχήθηκε δημόσια μέσω Instagram δημοσιεύοντας δύο απίθανες φωτογραφίες της.

Λίγο μετά τις 12 το βράδυ η Νόνη Δούνια ανέβασε δύο φωτογραφίες με την κόρη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να της ευχηθεί χρόνια πολλά.

Η Ρία Μουρατίδη γίνεται σήμερα, 4 Ιουλίου 18 χρονών, είναι μία κούκλα και όπως θα δείτε και εσείς μοιάζει εκπληκτικά στην καλλονή μαμά της!

Νόνη Δούνια: Γιορτάζει 20 χρόνια γάμου - Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον σύζυγό της, Κυριάκο Μουρατίδη

jpg-(6).jpg

Η Νόνη έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας: «18 χρόνια γεμάτα με τα πιο δυνατά συναισθήματα. Αγάπη, έμπνευση, ευτυχία, αισιοδοξία, χαρά, ελπίδα, προσμονή, περηφάνια, θαυμασμός, εμπιστοσύνη... μερικά από όλα όσα μου γεννάς από την ημέρα που ήρθες σε αυτό τον κόσμο. Άλλαξες τον δικό μου κόσμο σίγουρα. Άλλαξες εμένα, με έκανες καλύτερο άνθρωπο. Η σχέση μάνας - κόρης πολλές φορές δεν περιγράφεται με λόγια, όπως πολλές φορές ένα βλέμμα αρκεί για να επικοινωνήσουμε. Σήμερα ενηλικιώνεσαι και συγχρόνως ξεκινά ένα ταξίδι εμπειριών, ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία σου, την οποία γράφεις μόνο εσύ. Με κάνεις υπερήφανη καθημερινά με όλα τα μικρά ή μεγάλα κατορθώματά σου και μπροστά μου βλέπω μια γυναίκα από εκείνες που θαυμάζω και που απολαμβάνω να μοιράζομαι τα πάντα. Απόλαυσε κάθε στιγμή, ζήσε τα όλα στο έπακρο και μείνε αυθεντική, μείνε ο εαυτός σου με όλο τον πλούτο της ψυχής σου. Να τα εκατοστήσεις, κόρη μας, Ρία μας ❤️@riamouratidii

Photo @olympiakrasagaki 🙏»!

Δούνια για Λιάγκα: «Έχει έναν ωμό & προσβλητικό τρόπο-To πώς λες την αλήθεια, έχει τεράστια σημασία»

Ο Χειλάκης σκηνοθετεί με τον Δούνια τον «Κατά Φαντασίαν Ασθενή» & πρωταγωνιστεί με Μαξίμου & Αλικάκη

Νόνη Δούνια: «Για εκείνο το βίντεο κλιπ είχα πάρει 150.000 δραχμές…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved