Mάρω Λύτρα: Tο Fame story, η ζωή στην Αμερική και το πρόβλημα υγείας
Showbiz

Mάρω Λύτρα: Tο Fame story, η ζωή στην Αμερική και το πρόβλημα υγείας

Η Μάρω Λύτρα συγκλόνισε το κοινό με την αποκάλυψη που έκανε πρόσφατα για το πρόβλημα υγείας της. Η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή μέσα από το Fame Story και γύρισε στον Καναδά, αποκάλυψε πως η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα δύσκολη αφού χρειάστηκε να υποβληθεί δύο φορές σε χειρουργική επέμβαση ανευρύσματος εγκεφάλου.

Γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου του 1970 και από νωρίς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Έχει καταγωγή από τη Λευκάδα και το Μεσολόγγι αλλά το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της έζησε στο Μόντρεαλ του Καναδά. Σπούδασε μουσική στο McGill University Conservatory of Music.

Μάρω Λύτρα: Ήταν μια δύσκολη χρονιά που επέζησα από δύο επεμβάσεις ανευρύσματος εγκεφάλου

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story το 2003.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, έκανε τα δικά της βήματα στο χώρο της δισκογραφίας και συμμετείχε σε πολλά νυχτερινά σχήματα της Αθήνας όμως σύντομα αποφάσισε να επιστρέψει στη χώρα που μεγάλωσε και βρισκόταν η οικογένειά της.

Σύντομα παντρεύτηκε με τον Θεόφιλο Παπαδόπουλο με τον οποίο χωρισε το 2017. Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook είχε γράψει για τον άντρα της στις αρχές του 2015: “Δράττομαι της ευκαιρίας να στείλω από εδώ τις ευχές μου για τη νέα χρονιά. Το 2014 ήταν μια δύσκολη χρονιά, με απογοητεύσεις κ.α. Νιώθω ευλογημένη γιατί μπορεί να μην έγινε πραγματικότητα η περσινή μου ευχή αλλά συνειδητοποίησα ότι ο Θεός μου έστειλε την αγάπη που χρειαζόμουν μέσα από τον άντρα που με αγαπά. Και μπορεί να μην έχω παιδιά, αλλά στάθηκα τόσο πολύ τυχερή που ήρθαν τρία παιδιά στη ζωή μου που αγαπώ και λατρεύω σαν δικά μου. Μπαμπά Pappas και παιδιά σας αγαπώ! Σας ευχαριστώ, καταλαβαίνω ότι ο Θεός απάντησε στις προσευχές μου. Και ανυπομονώ να δω τα τρία αυτά παιδιά τον John, τον Paul και την Amber να μεγαλώνουν και να είμαι μέρος της ζωής τους κι αυτά της δικής μου. Theo ήσουν πάντα ο Άγιος Βασίλης μου, είτε το ήξερες είτε όχι. Σε ευχαριστώ”

Photo-by-Maro-Lytra-on-July-02-2024.-May-be-an-image-of-1-person-smiling-drink-and-body-of-water..jpg

Η νοσηλευτική

Με την επιστροφή της στον Καναδά, το 2011, η Μάρω Λύτρα πήρε την απόφαση να κάνει ριζική αλλαγή στη ζωή της. Σπούδασε νοσηλευτική και εκτός από νοσοκόμα που έγινε ασχολήθηκε και με τις αισθητικές επεμβάσεις καθώς εργάστηκε σε κλινική πλαστικής χειρουργικής.

Πριν από μερικούς μήνες δημοσίευσε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, φωτογραφίες από την ώρα του χειρουργείου ως νοσοκόμα.

Μάλιστα έκανε ένα συγκινητικό απολογισμό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τι μέρα! Με τον Dr. Steven Nikolaidis μετά από μια μαραθώνια επέμβαση. Ποιος θα το φανταζόταν! Ποτέ δε ξέρεις τι σε περιμένει σε αυτή τη ζωή! Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ, όταν ήμουν με ξυρισμένο κεφάλι τραγουδώντας grunge, ότι θα γινόμουν μετά από χρόνια diva της pop στην Ελλάδα!Και όταν έπαιζα σε χιλιάδες κόσμου στην Ελλάδα δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ήθελα να γίνω νοσοκόμα που θα χειρουργεί. Όταν αποφοίτησα από τη νοσηλευτική σχολή δε πίστευα ότι θα έκανα ενέσεις botox μεταξύ των ημερών που δεν είχα προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση. Καλό είναι να σχεδιάζεις αλλά λειτουργεί; Δεν είμαι σίγουρη. Γιατί είχα άλλα σχέδια και ο Θεός είχε προγραμματίσει άλλα για εμένα…».

Έφυγα με στεναχώρια από την Ελλάδα

Πριν από μερικούς μήνες είχε αποκαλύψει και τον λόγο που εγκατέλειψε την Ελλάδα λέγοντας: «Πέρασα μια κατάθλιψη και αποφάσισα να γυρίσω στους δικούς μου.Δυσκολεύτηκα πολύ με τις δουλειές μου εκεί. Είχε λήξει το συμβόλαιό μου με τη Heaven, δεν μου έκαναν άλλο συμβόλαιο ή κάποιο δίσκο κι έπρεπε να βρω άλλη εταιρία. Σε άλλες εταιρίες μού έδωσαν κομμάτια που δεν ήθελα να πω. Όλο αυτό με έριξε ψυχολογικά, πέρασα μια κατάθλιψη και αποφάσισα να γυρίσω στους δικούς μου. Δεν ήταν εύκολο καθόλου...»

Διαβάστε επίσης:

Μάρω Λύτρα: «Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε ντουέτο με τον Κώστα Καραφώτη γιατί…»

Μάρω Λύτρα: Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού, δηλώνει: «Είναι τρέλα η ζωή μου μακριά από την Ελλάδα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved