Instagram / matinanikolaou

Showbiz

Ματίνα Νικολάου: Το σπίτι της είναι μοντέρνο και cozy - Ένας παράδεισος επί γης!

Το σπίτι της Ματίνας Νικολάου αποτελεί τη δική της όαση ηρεμίας και γαλήνης! 

Η Ματίνα Νικολάου έχει αποκτήσει σε νεαρή ηλικία έναν γιο, ο οποίος πλέον βρίσκεται στην εφηβεία. Μπορεί εκείνη και ο πατέρας του παιδιού τους, να ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, η Ματίνα ωστόσο γνώρισε ξανά τον μεγάλο έρωτα, μέσα από τη γνωριμία της με τον Βασίλη Πορφυράκη.

Ματίνα Νικολάου: «Είχα οικονομική βοήθεια, δεν είναι καθόλου εύκολο να τη ζητήσεις»

Ο τραγουδιστής ο οποίος είναι ζευγάρι με την ηθοποιό, κρατά χαμηλό προφίλ απέναντι στα φώτα της δημοσιότητας με τη Ματίνα του να δηλώνει ερωτευμένη σε κάθε της συνέντευξη.

Το σπίτι της Ματίνας Νικολάου είναι αρκετά μοντέρνο και κάθε χώρος έχει τη δική του διακόσμηση. Το σαλόνι τραβά όλα τα βλέμματα καθώς ο μεγάλος γκρι καναπές και οι λευκές αποχρώσεις στον τοίχο δημιουργούν ένα χουχουλιάρικο κλίμα, το οποίο σε κάνει να θέλεις να χαλαρώσεις και να δεις μία ταινία.

Instagram / matinanikolaou

Η κουζίνα της γνωστής ηθοποιού είναι άνετη και λειτουργική, ενώ το πουφ σε έντονο κόκκινο χρώμα προσδίδει μία μοντέρνα και πιο pop νότα στον χώρο.

Instagram / matinanikolaou

Απ' ό,τι φαίνεται η γνωστή ηθοποιός έχει διακοσμήσει το σπίτι της ακριβώς έτσι όπως το θέλει για να νιώθει άνεση και ελευθερία να εκφραστεί καλλιτεχνικά.

Διαβάστε επίσης:

Παρέλαση επωνύμων στην Μαρινέλλα: Οι αγκαλιές, τα παντρεμένα ζευγάρια, οι selfies και οι πόζες

«Μου είχε γίνει πρόταση για την εκπομπή της Ζαρίφη αλλά δεν την δέχτηκα γιατί...»

Ματίνα Νικολάου: «Ένα πρόβλημα στη μέση με έκανε να αλλάξω καριέρα…»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved