Μπάρμπρα Στρέιζαντ-Τζέιμς Μπρόλιν: H επέτειος γάμου και το μυστικό για τα 26 χρόνια ευτυχίας
Hollywood

Μπάρμπρα Στρέιζαντ-Τζέιμς Μπρόλιν: H επέτειος γάμου και το μυστικό για τα 26 χρόνια ευτυχίας

Επέτειο γάμου είχαν πρόσφατα η Μπάρμπρα Στρέιζαντ και ο σύζυγός της Τζέιμς Μπρόλιν καθώς έφτασαν στα 26 χρόνια κοινής πορείας. 

Η θρυλική τραγουδίστρια και ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία από το γάμο τους γράφοντας στη λεζάντα: "Σήμερα συμπληρώνονται 28 χρόνια από τότε που γνωριστήκαμε και 26 από τότε που παντρευτήκαμε! Σε αγαπώ".

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα ραντεβού στα τυφλά το 1996 και δύο χρόνια αργότερα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο Μαλιμπού, στην Καλιφόρνια.

Ο πόνος της Μπάρμπρα Στρέιζαντ για τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ: «Ράγισε η καρδιά μου»

ε

Ο Μπρόλιν είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη του πως ένα από τα μυστικά του ευτυχισμένου γάμου είναι η συμβουλευτική ζεύγους.

"Πιστεύω στην Συμβουλευτική αν κάποιος έχει ένα πρόβλημα στον γάμο του. Φέρτε το στη συζήτηση και σας ορκίζομαι, ότι μέχρι το τέλος της συνεδρίας θα έχει επιλυθεί".

Από την πλευρά της η πολυβραβευμένη καλλιτέχνης είχε μοιραστεί στο Variety ότι "το μυστικό είναι να ακούς προσεκτικά" τον σύζυγό σου.

"Νομίζω ότι για να είσαι καλός ηθοποιός, πρέπει να ακούς. Για να είσαι καλός άνθρωπος, πρέπει να ακούς. Για να είσαι καλός σύντροφος στο γάμο, πρέπει να ακούς.΄Ακουσε τον άλλον. Συμφώνησε ότι διαφωνείς".

https://www.instagram.com/p/C84gPHeI6AX/

Covid Love Story! Διάσημο ζευγάρι ξαναερωτεύτηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας!

Barbra Streisand: Οι φωτογραφίες που δεν θέλαμε να δούμε! Η απίστευτη παραμόρφωσή της (Pics)

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved