Σπυροπούλου: Η αλλαγή στο προφίλ της στο instagram μετά τη γέννα & το όνομα του δεύτερου γιου της
Showbiz

Σπυροπούλου: Η αλλαγή στο προφίλ της στο instagram μετά τη γέννα & το όνομα του δεύτερου γιου της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έγιναν για δεύτερη φορά γονείς και η τρυφερή μαμά έκανε μία αποκάλυψη!

Περίπου 1,5 χρόνο μετά τον ερχομό του γιου τους Βλάσση, το ζευγάρι απέκτησε και τον δεύτερο γιο.

Και μπορεί η παρουσιάστρια να μην δημοσίευσε ούτε μία φωτογραφία από το μαιευτήριο, όπως έκανε όταν γέννησε τον Βλάσση της, όμως έκανε μία μεγάλη αλλαγή στο προφίλ της στο instagram που σίγουρα πολλοί είδαν αλλά ελάχιστοι παρατήρησαν.

Τσιμτσιλή: Η συνάντηση με την Σπυροπούλου πριν τη γέννα & η αποκάλυψη για τον δεύτερο γιο

48e46ef5-spiropoulou-1.webp

Η Κωνσταντίνα γράφει ότι είναι μαμά δύο παιδιών και πρόδωσε το όνομα που θα δώσει στον δεύτερο γιο της. Ναι, καλά διαβάσατε η παρουσιάστρια γράφει: «Mom of 2 V» δηλαδή τα αρχικά των ονομάτων των γιων της. Ο μεγάλος έχει πάρει το όνομα Βλάσσης και ο νεογέννητος γιος θα πάρει το όνομα του μπαμπά της, Βασίλης (Σπυρόπουλος), βέβαια και τον σύζυγό της λένε Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Έτσι λοιπόν αποκάλυψε ότι και ο δεύτερος γιος της θα έχει όνομα που θα ξεκινά από Β... και το πιο πιθανό θα λέγεται Βασίλης.

Να σας θυμίσουμε ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή, Happy Day είχε πει: «Δεν ξέρω ποιο όνομα θα πάρει ο δεύτερος γιος, το δεύτερο ζουζούνι. Ο κύριος Βλάσσης και η κυρία Ρένα έχουν πέντε εγγόνια. Έχουν τέσσερα παιδιά και τα παιδιά τους κάνουν πολλά παιδιά! Να είστε μία ευτυχισμένη οικογένεια…»! Και τότε η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε σχετικά με το όνομα του δεύτερου γιου της Κωνσταντίνας: «Τώρα κανονικά το όνομα που θα πάρει ο μικρός είναι από την οικογένεια της Κωνσταντίνας, το όνομα του μπαμπά της» και όπως φαίνεται επιβαιώνεται και από την Queen Ντίνα!

Δείτε παρακάτω την αλλαγή προφίλ της!

Ελένη για Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλο: Αυτοί οι δύο θα πάνε & για τρίτο παιδί. Το παιδί μοιάζει...

Καινούργιου: Οι ευχές σε Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλο για τη γέννηση του γιου τους

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved